Kevään hittiväri

Tänä keväänä pastellisävyt jylläävät sekä vaatemuodissa että sisustustrendeissä. Yksi pastellinen väri on kuitenkin noussut ylitse muiden, mintunvihreä. Mintunvihreä ja turkoosin eri sävyt ovat aina kuuluneet lemppareihini ja siksi onkin ollut kiva huomata, kuinka paljon  tällä hetkellä on valikoimaa näissä väreissä. Kuten jo aiemmin huikkasin ohi mennen, hankimme keittiönpöytäämme uudet pukkijalat entisten massiivisten tilalle. Uudet ovat trendikkäästi mintunvihreät. Juurikin tuon trendivärin takia harkitsin pidempään jalkojen hankkimista, mutta sävy on niin hentoinen, että sopii hyvin ajattomampaankin sisustukseen. Ja sitten kun kyllästyttää, heitetään päälle eri värinen maalikerros.

DSC_1589 2-001.jpg

Ajattelin, että jalkojen sovitus sisustukseemme ei ole homma eikä mikään, nyt kun mintunvihreä jyllää trendien aallonharjalla. Olin kuitenkin vähän väärässä. Jalkojen sävy on hieman haastava, sävy nimittäin taittaa enemmän vihreään kuin turkoosiin. Juuri vihreään taittavaa mintunvihreää tuntuu näkyvän melko vähän, turkoosiin taittavaa sitten senkin edestä. Etsiskelin kuumeisesti eri verhovaihtoehtoja, jotta jalkojen mätsäys sisustukseen sujuisi mahdollisimman kivuttomasti ja helposti. Löysin Vallilalta tosi kivoja kankaita, mutta poikkeuksetta ne taittoivat enemmän turkoosiin kuin vihertävämpään mintunvihreään. Loppuen lopuksi päädyin Eurokankaan monien kankaiden joukosta valitsemaan New York -aiheisen kankaan. Kankaassa yhdistyvät mintunvihreä sekä asunnossamme paljon näkyvä punainen. Näin sain yhdistettyä keittiön mintun olohuoneen punaiseen. Lopullisen valinnan kankaalle antoi jo ennestään keittiön seinältä löytyvä taulu, jossa raksamiehet istuskelevat New Yorkin Rockefeller Centerin rakennustyömaan korkeuksissa lounastauolla. Itse asiassa meiltä löytyy myös USA-henkiset tabletit keittiönpöydälle, vaikken edes tiennyt meiltä löytyvän fiksaatiota Amerikkaa kohtaan, heh. Verhojen ylijäämäkankaasta ompelin vielä uudet ilmeet pannulapuille. Nyt on siis pienetkin yksityiskohdat mietitty.

DSC_1573.JPG

Eurokankaassa oli myös yksi hempeämpi kangas, jossa oli ihan täydellisesti sama sävy kuin jaloissa ja kaverina söpöä vaaleanpunaista. Jätin kankaan kuitenkin ostamatta, koska ajattelin, ettei poikaystäväni riemastuisi niin hempeästä kankaasta. Sain kuitenkin yllättäen vihreää valoa hempeälle kankaalle. Taidan kotiuttaa kankaan ja ommella siitä hempeät tabletit suojaamaan lasipintaa.

Mitäs mieltä olet ruokailunurkkauksemme nykyisestä ilmeestä?

Kommentit (2)
  1. Mukavan kepeä ja pirtsakka! Mahtava esimerkki siitä, miten 26v vanhasta pöydästä saa fiksattua uusilla pukkijaloilla modenin version 🙂

    1. Keittiöstä tuli kieltämättä paljon avarampi ja kepeämpi noiden jalkojen avulla. Eikä tuu lyötyä varpaitakaan enää niin usein pöydän jalkoihin! 🙂 Aika eri meininkihän tuossa pöydässä on nykyisellään kuin sen metallikehikon kanssa, vaikka väittäisin, että sekin olis nykyään aika kovaa huutoa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *