Kevään kutsun kuulen

Kai se on tämä orastava kevät, mikä saa aikaan uusiutumisen vimman. Minulla on ihan hirveä kytö päästä uudistamaan asuntoamme jollakin tapaa, mutta silti tiedostan koko ajan, ettei tähän asuntoon kannattaisi enää hirveästi panostaa, kun hyvällä tuurilla reilun vuoden enää tässä asumme. Siksipä ajauduinkin katselemaan sellaisia ratkaisuja, jotka olisi helppo siirtää sitten joskus myös uuteen kotiin. Tekstiilithän ovat tähän ja uuden kausi-ilmeen luomiseen loistavia! Tekstiileillä: verhoilla, tyynyillä jne. saa muutettua asunnon ilmettä ihan mielettömästi. Tein minikollaasin tämän hetken suurimmista houkutuksista.

kollaasi.jpg

Vallilalta on tullut tämän kevään mallistoon kiva Lissabon-kuosi. Lissabon-verhot olisivat kiva piristys joko keittiöön tai makkariin/kotitoimistoon. Lissabon on kerrassaan ihastuttava kaupunki ja tuo kuosi on onnistunut mielestäni mukavasti vangitsemaan kaupungin hengen itseensä. Suurimpana houkutuksena on kuitenkin Polkka Jamin S-ryhmälle suunnittelema Huvila-mallisto. Mallistosta erityisesti nämä kuvassa näkyvät lakanat iskevät minuun, ihanan kepeät ja leikkisät. Ja jos meillä ei olisi jo kokonaista astiastoa kymmenineen lisämukeineen ja kippoineen, kotiuttaisin aivan varmasti saman sarjan astioitakin. Hmmm, löytyisiköhän astiakaapista edes vähän vielä tilaa? Polkka Jamin Huvila-tuotteet on tulleet myyntiin tämän viikon alussa Sokoksiin ja Prismoihin.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on Ikean Bråkig-malliston pukkijalat. Nämä Lerberg-pukkijalathan ovat Ikean pysyvässä valikoimassa valkoisina ja harmaina, mutta Bråkig-malliston myötä jalat saivat pari uutta väriä. Näitä pukkijalkoja lähdinkin viime lauantaina hakemaan Ikeasta, mutta pettymyksekseni kuvan kupari ei ollutkaan luonnossa yhtään niin kiva. Lisäksi mietiskelin, kuinka kupari edes menisi yhteen ruokapöydän tuolien teräksen väristen jalkojen kanssa. Niinpä jätin ostamatta. Ennen kuin edes olin pettymykseltäni kerinnyt eteen päin, törmäsin näihin samoihin jalkoihin heleän mintun vihreinä. Ihana väri (mistään ei vain löydy kuvaa näistä mintun vihreistä jaloista)! Nämä meinasin jo napata mukaani, mutta sitten järjen ääni huikkasi, ettei meillä ole mitään mintun vihreää keittiössä tai olkkarissa, paikoissa, johon jalat näkyisivät. Mutta nyt olen ruvennut ihan vakavissani miettimään, josko sittenkin kävisin nappaamassa nämä heleät jalat mukaani. Jos vaihtaisin keittiöön eri väriset verhot, niin jalathan sopisivat sitten sisustukseen. Eihän mintun vihreä ole se eniten aikaa kestävä valinta trendivärinsä vuoksi, mutta nuohan olisi helppo maalata, jos väriin kyllästyisi. Hintaa kun jalkaparilla on vain 16€.

Apua, kevät on ihana, mutta mukanaan tuoma uudistumisen vimma vähemmän toivottu vieras 😉 Aiheuttaako kevät sinullekin uudistumisvimmaa?

 

Kuvat: Vallila, Polkka Jam ja IKEA

Kommentit (1)
  1. Sama maku täällä Kuopiossa, ajattelin nimittäin noita Huvila-lakanoita Hoffanmäelle 🙂 Käy ihmeessä hakemassa nuo mintunvihreät jalat, saahan ne joskus upotettua punaiseen maaliin, jos siltä tuntuu…..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *