Koruarvonta

Ajattelin, että kun saan 13 seuraajaa täyteen, järjestän arvonnan. Monen korvaan kolmetoista kuulostaa varmaan naurettavan pieneltä määrältä, mutta minulle se on paljon merkityksellisempi. Ja miksi sitten 13? Kolmetoista on ollut aina onnenlukuni ja niinpä se oli mielestäni luonnollinen rajapyykki tämän blogin elämässä. Mutta mitä kävikään? Ennen kuin sain tämän arvonnan aikaiseksi, teitä olikin ilmestynyt neljästoista riveihin. Ei kun vaan paranee siis! Höpinät sikseen, kuvaa kehiin ja osallistumisohjeet… MUISTA SÄHKÖPOSTIOSOITE, EN MUUTEN SAA SINUUN YHTEYTTÄ, JOS VOITAT!

DSC_1517.JPG

Korut olen valmistanut itse omin kätösin (koska en ole vielä saanut tuhansia eri yhteistyökumppaneita 😉 ). Siksi ne ei ole ihan täysin symmetrisiä ja näin ollen ne on joka ikinen kerta uniikkeja. Korut on valmistettu kutistemuovista, kuvio tehty käsin piirtämällä ja päälle heitetty kiiltävä lakkakerros. Kaulanauha on nahkaa. Jos haluat osallistua arvontaan, kerro kommentissasi kumman koruista tahtoisit itsellesi. 

JA SÄHKÖPOSTIOSOITE, jos olet vierailija etkä rekistöroitynyt käyttäjä!

Arvonta on käynnissä ensi viikon maanantaihin 20.1.2014 klo 21:00 saakka. Jos en ihan väärin arvioi, voittomahdollisuudet on aika paljon paremmat kuin monessa muussa arvonnassa täällä Lilyn puolella 😉

Kommentit (20)
  1. Tuo kieppi on ihana <3 Sellaisen tahtoisin!

    javies@hotmail.fi

  2. Kumpi tahansa. Ei ole väliä. Upeita ovat! 🙂
    marjattavaa@hotmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *