Laiskanlinna

Saanko esitellä lempparinurkkaukseni koko asunnossamme, sohvan nurkka. Tuo on se kolonen, johon tuikkaan takapuoleni työpäivän ja jumppailujen jälkeen. Aiemmin tuota seinäpätkää koristi massiivisempi divaaniosalla varustettu sohvan möhkäle, mutta vanha sohva pääsi viettämään eläkepäiviään jo viime vuoden puolella, kun aluslaudat ja jouset sanoivat sopimuksensa irti. Tälle seinäpätkälle oli hieman haastavaa löytää oikean kokoista (ja hintaista) sohvaa, sillä seinäpätkä on melko lyhyt sohvamarkkinoille. Löysimme kuitenkin hieman vahingossa Kodin 1:n Plussa-tarjouksesta tämän Denver-sohvan. Saimme sohvan melkein puoleen hintaan ja mitoiltaan se on just eikä melkein tuohon kohtaan tehty. Pidän tämän sohvan suht ajattomasta mallista ja värityksestä. Minun mielestä sohvan väritykselle on aika ehdoton tuollainen vähän elävä, monisävyinen pinta, niin ihan jokainen tahra ja töhry ei pomppaa silmille. Ainut nootti annettakoon istuintyynyjen valumisesta. Melko hyvin ne paikallaan pysyvät, mutta varsinkin jos tykkää kunnolla löhöillä, saattavat tyynyt hieman valahtaa paikoiltaan.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

Olohuone avartui mukavasti, kun nykyisessä sohvassa ei ole tilaavievää divaaniosaa. Alussa tosin kaipasin jalkojen alle lepuuttajaa, mutta senkin olemattomuuteen onneksi tottui nopeasti. Olohuone on muutenkin nyt harmonisempi, kun sävymaailmat on saatu synkattua mukavasti yhteen.  Meillä oli vielä joitakin kuukausia sitten asunnossamme paljon kirkkaan punaista, josta olen pikku hiljaa pyrkinyt eroon. Ja hyvin siinä olen onnistunutkin. Nykyisellään ainoat huutavan punaiset väripläntit ovat enää olohuoneen iso kattovalaisin ja suurehko kukkaruukku. Ne taidankin antaa olla paikallaan, pieninä määrinä punainen kun nykyisellään piristää, eikä ärsytä kuten aiemmin.

4.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Hyvältä näyttää! Tosi nätin värinen sohva ja just passelin kokoinenkin.

    1. Kiitän! Tuosta väristä olen kyllä supertyytyväinen. Tietysti jokin keveämpi malli olisi kivempi, mutta hinta-laatusuhteeltaan ja mitoiltaan passaa tähän tällä hetkellä loistavasti. Ja mitoiltaan onneksi sen kokoinen, että kyläilijän saa majoitettua sohvalle nukkumaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *