Mattopohdintoja

Ihanaa alkanutta vuotta 2015!

Täällä päässä vuosi on alkanut sisustusmuutoksilla. Asunto on nähnyt vähän uusia tuulia ja myllerrys on välillä jopa myrskytuuleen verrattava. Olohuoneen matto on aiheuttanut harmaita hiuksia, kun lattiaa on peittänyt punainen pörrömatto. En ole tykännyt siitä ollenkaan ja olen nyt puolisen vuotta mietiskellut uutta reuhkaa tilalle. Matto rupesi jo päädystä rispaantumaankin syksyllä. En ole päässyt oikein mihinkään lopputulemiin, kun tajusin unelmamattoni olevan auttamattomasti liian pieni avoinaiseen olohuoneeseen. Viime viikolla kuitenkin hommasin uuden maton, vihdoinkin! Tulokas päätyi olohuoneeseen vähän salakavalasti. Olen usein kyttäillyt Ikean lehmäntaljoja, mutta ruskeasävyiset taljat ei ole koskaan oikein saaneet sydäntäni puolelleen. Jossain vaiheessa törmäsin Ikean nettisivuilla kuitenkin myös mustasävyisiin taljoihin ja siitä lähtien olen kyttäillyt vielä enemmän taljanurkkaukseen. Viime viikolla huomasinkin tuoliostoksilla ollessani mustasävyisten taljojen saapuneen tavarataloon ja niinpä napattiin yksi hyväkuvioinen yksilö matkaan. Taljan päällä on aivan taivaallista tepsutella paljain jaloin! Nyt kun nahka on loikoillut vajaan viikon meillä, taidetaan kuitenkin päätyä palauttamaan se. Tuo kerää jotenkin epäilyttävän paljon roskaa itseensä ja on melko vaikea huollettava, vaikka kestävä onkin. En ymmärrä. Tykkään taljasta valtavasti, mutta samaan aikaan ärsyttää, kuinka kaikki roskat näkyy sen pinnassa. Imuroin eilein koko kämpän ja nyt jo talja on täynnä roskaa.

Olen koko syksyn katsellut netistä ja liikkeistä mattoja ja Ellos on yllättänyt tässä kahinassa. Sen sivuilla on muutama kivan oloinen matto, joita vähän himoitsen. Tuollaiset harmaasävyiset sopisi kivasti uudehkoon sohvaan, mustavalkoisuus nyt on aina hyvä valinta, varsinkin kun uudet tuolit vielä malttaisi saapua kotiin… Kerropas siis sun mietteitäsi näistä minun vaihtoehdoistani.

matot.jpg

1. Joanna, 170 x 240 cm, puuvilla, 79,00 €
2. Ekeby, 140 x 240 cm, villa, 139,00 €
3. Uni, 140 x 240 cm, puuvilla, 79,00 €
4. Hudik, 140 x 200 cm, villa, 97,30 € (139,00 €)

Mikä on sun lemppari? Auttakaas naista mäessä!

Kommentit (4)
  1. Päädyin lopulta mustaan hevoseen listan ulkopuolelta. Raision Ikeassa oli muutaman kympin tarjouksessa Basnäs-villamattto. Olin katsellut aiemminkin tätä mattoa ja nyt se oikein huusi nimeäni, kun kävin palauttamassa taljan. Nukuin yön yli ja kävin seuraavana päivänä nappaamassa viimeisen kappaleen. Ehkä näin oli tarkoitettu 🙂

  2. Suosikit 1&2!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *