Mihin suunnata design-jouluostoksille?

Marraskuu vaihtui joulukuuhun ja vuoden loppu lähestyy lähestymistään. Loppuvuosi on useimmille meistä melko kiireistä aikaa, onneksi kiireet taitaa olla kuitenkin pääosin mukavaa jouluhääräystä. Tässäpäs muutama oiva vinkki, mistä lähteä hakemaan joululahjoja ja -ideoita.

plaeka.jpg

Huomenna, keskiviikkona avautuu taas Plækä & Kaverit Joulukauppa. Pohjoismaista designia Turun keskustassa, Kristiinankatu 9.
Avoinna 23.12. asti, ma-pe 12-20, la-su 10-18.

Ornamon_Design_JM_670x350px-animaatio.gif

Tänä viikonloppuna 5.-7.12. järjestetään legendaariset Ornamon Design Joulumyyjäiset Kaapelitehtaalla, Helsingissä,
Tallberginkatu 1 C. Kymmenittäin suomalaisia design-alan nimiä ja yrityksiä.
Avoinna perjantaina klo 11-19, lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 11-17.

bloggers_market.jpg

Ornamon joulumyyjäisten yhteydessä järjestetään lauantaina 6.12. Blogger’s Market, josta voi löytää sekä bloggaajien ja tyyliniekkojen second hand -löytöjä, että heidän omia tekeleitä myynnistä.
Avoinna lauantaina klo 10-18.

umy.jpg

Itselleni ehdottomasti suurimman odotuksen Ornamon myyjäisten lisäksi luo Uuden Muotoilun Joulumarket 2014, joka järjestetään sunnuntaina 7.12. Turun Logomossa. Paikalla monia ihania muotoilun pienempiä, ja vähän isompiakin, nimiä. Köydenpunojankatu 14.
Avoinna sunnuntaina klo 11-17.

Lisäksi on pakko huikata Turun joulumarkkinoista, jotka järjestetään joka pe-su Turun Vanhalla suurtorilla 14.12. saakka. Novian AMK:n muotoilijaopiskelijoilla on taas pienet myyjäiset markkinoiden yhteydessä, sisäpihalle mars. Ja ei passaa unohtaa muitakaan joulumarkkinoita ympäri Suomen! Näissä on ihana käydä ihan vain fiilistelemässäkin, vaikkei mitään olisikaan vailla, tai jos kukkaron nyörit ei anna periksi hankintoja varten.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *