Mustaa marmoria eteiseen

Marmori on ollut jo jonkin aikaa pinnalla sekä sisustuksessa että muodissa ja nyt vihdoinkin sitä rantautui myös meille. Olen aika hitaasti syttyvää sorttia tämmöisissä supertrendikkäissä suuntauksissa, joten tykkään hieman makustella asioita, ennen kuin nappaan niistä kiinni. Nyt kuitenkin jäin koukkuun ja marmoria oli saatava.

Kaipasin eteiseemme rikkinäisen kenkätelineen tilalle uutta ja ehjää, joten sain loistavan sauman hommata jotakin marmorista. Luonnollisesti kyllä kaikki kivat yksilöt riitelivät budjettini kanssa. Päätin siis turvautua tällä(kin) kertaa budjettishoppailijan keitaaseen eli Ikeaan. Lähdin metsästysretkelle avoimin mielin ja pidin silmät auki erilaisten ratkaisujen varalta, sillä marmori ei kuulu Ikean materiaalivalintoihin. Ratkaisu tulikin vastaan hyllyosastolla, kun bongasin Lack-sarjan tv-tason huokeaan kahdeksan euron hintaan. Nappasin laatikon kainalooni ja poikkesin kotimatkalla vielä Bauhausin kautta hakemassa mustaa marmoria jäljittelevää kontaktimuovia. Näin sain sen haluamani marmorin. Olen käyttänyt tuollaista sisustuskontaktimuovia aikaisemminkin ensimmäisessä omassa asunnossani ja niinpä uskalsin hyvillä mielin lähteä tälläkin kertaa näpräilemään sen kanssa.

2.jpg

3.jpg

Ikean kalusteita on tullut koottua melkoinen läjä elämäni aikana, joten kokoamisessa ei kauaa nokka tuhissut. Sen jälkeen kiinnitin ylähyllyn pintaan marmorikuosin suojaamaan märiltä kengänpohjilta ja lykkäsin tason paikoilleen. Vähän tuo kontaktimuovi kupruilee ja on ilmakuplilla reunoista, mutta eipä ne paljoa kenkien alta onneksi näy. Tykkään, kun kenkiä saa nyt kolmeen eri tasoon ja tämä Lack on sen verran kapea, ettei vie yhtään ylimääräistä tilaa pienestä eteisestämme. 

1.JPG

Oletkos sinä testaillut sisustuskontaktimuoveja? Innostaako marmori vielä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *