Silmiä hivelevää teetä

Heissulivei pienen tauon jälkeen!

Tällä hetkellä päivät vain vilistää ohi ja tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken kun yrittää tehdä sitä paljon puhuttua opparia, käydä salilla, etsiä töitä ja välillä tehdä vähän nykyisiäkin töitä. Valitettavasti blogi on ensimmäinen jäähylle jääjä aikataulujen tiukentuessa. Mutta rustailen tänne aina kun vaan aikaa ja inspiraatiota löytyy yhtäänkään ylimääräistä.

DSC_1517.JPG

Kävin tänään Ruohonjuuressa vähän katselemassa ja ihastelemassa valikoimia samalla kun menin kotiuttamaan ekologista valintaa, kuukuppia. En kuitenkaan syvenny nyt tuohon kuppiin vaan ihan äärettömän kauniisiin teepaketteihin, jotka kotiutin piristämään teehetkiäni. Olen aina ihastellut Clipperin teepaketteja ja teemakuja, mutta en ole itseasiassa koskaan ostanut näitä tämän merkin teelaatuja kotiini. Suurin syy on ollut teepussien hieman epäkäytännöllinen malli. Teepusseissa kun ei ole ollenkaan sitä narua. Tänään kuitenkin päätin ostaa näitä, mielestäni maailman parhaita teitä (miten taipuu sana tee). Ja pienin syy ei todellakaan ollut superkauniit teepaketit. 

DSC_1515.JPG

Meillä oli viime keväänä koulussa pakkaussuunnittelun kurssi, jossa tehtävänä oli suunnitella grafiikat teepussin sille paperiselle pussille. Suurin inspiraation lähteeni olivat juurikin nämä Clipperin teepaketit. Näistä huokuu luomu ja arjen pieni ylellisyys, mutta ei liika tiukkapipoisuus. Pakkaussuunnittelu on yksi ihan ehdottomia suosikkejani muotoilun saralta. Olisi ihan törkeän siistiä päästä joskus tekemään työkseen pakkaussuunnittelua. Minuun on aina iskenyt enemmän graafinen suunnittelu, kuin se ihan perinteinen teollinen muotoilu. Siinäpä siis vähän mahdollista suuntaa, miltä alalta etsiskelen ensi kesälle töitä. Ja mieluiten kesän ylikin kun toukokuussa tosiaan valmistun koulusta. Saa todellakin siis vinkata, jos on mielessä jotain mahdollisia paikkoja tälle yritteliäälle naiselle! 🙂

DSC_1518.JPG

En vain pääse yli näiden pakettien esteettisyydestä, mitkä värit ja grafiikat. Nämä ihan mahtavan kauniit paketit tuo pienen hymyn väkisinkin huulille kun eksyn tämän tästä keittiön puolelle. Ruohonjuuressa oli mukavan iso valikoima Clipperin teelaatuja. Meinasi iskeä valinnan vaikeus kun kävin läpi eri makuja ja toinen toistaan kivempia pakkauksia. Olisin ihan oikeasti voinut kotiuttaa niistä jokaisen, tili vaan ei olisi taipunut sellaiseen. Tällä kertaa päädyin piparmintun makuiseen valkoiseen teehen ja superaineella, Manuka-hunajalla maustettuun vihreään teehen. Vihreää teetä maistoinkin jo tänään, eikä makuun tarvinnut taaskaan pettyä. Nämä paketit saa kerrankin jäädä pöydälle alkuperäispakkauksiinsa eikä piiloutua kaappiin peltipurkkiin, kuten muille teepaketeille on käynyt. Suloisia, eikö?

Kommentit (8)
 1. Piti oikein käydä kaapista katsomassa, kun siellä on aina clipper-teetä, kun on yksi halvimpia luomutee-merkkejä. Nyt on näköjään valkoista teetä appelsiinilla, red fruits&aronia berry ja kamomilla. Ostan yleensä aina n.10 pakkausta kerralla, ja Vihreää teetä juon aina heräämisteeksi.

  Tuo Easy Sleep on mullekkin uusi tuttavuus, täytyypä yrittää löytää kaupasta. Siellä on vain vähän huonot valikoimat, että en tiedä löytyykö. Pitäis varmaan tilata netistä joku kerta, niin sais niitä uusia makuja kokeiltua, kun täällä meidän kaupoissa on yleensä ne samat muutamat harvat vaihtoehdot.
  Tuossa on muuten Clipperin kotiosoite, jos haluaa käydä kotisivuilla http://www.clipper-teas.com/

 2. Mä olen myös NIIN ihastunut näihin teihin ja niiden paketteihin!! En myöskään tiedä miten tuo tee-sana taipuu 😉 hihihi!! Hyviä valintoja olet tehnyt D:

  1. Oih ja voih, mieli ja silmä lepää 🙂 Hitokseen vaikee sana!

   1. Totta, niin onkin 😀 hahahah

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *