Sisustusunelmat todeksi pala kerrallaan

Moikka taas pienen hiljaiselon jälkeen!

Olen haaveillut vähintäänkin koko muotoilunopiskelujeni ajan Eamesin DSW-tuoleista. Viime syksynä Finnish Design Shopin ystävämyynneissä kierrellessäni manasin, ettei Vitran tuotteita ole saatavilla FDS:n kautta, mutta kuinka ollakaan, loppuvuodesta tuotteet saapuivatkin heidän valikoimaansa. Joululomalla huomasin FDS:n -20 % -tarjouksen koko nettikaupan valikoimasta ja näin hetkeni tulleen. Näitä tuoleja, kun hyvin, hyvin harvoin löytää mistään alennettuun hintaan. Ainakaan klassisissa mustan ja valkoisen väreissä. Niinpä nuo blogosfääristäkin tutut tuolit saapuivat meille lopulta pienten vaikeuksien kautta joitakin viikkoja sitten. Vajaan vuorokauden jälkeen, päivänvalossa huomasimme kuitenkin toisen tuolin yhdestä jalasta puuttuvan pikkupala puuta. Onneksi puhelinsoiton ja pienen puljaamisen jälkeen saatiin viallisen tilalle ehjä yksilö. Ja nyt voinkin lepuuttaa berberiäni näissä unelmatuoleissani. Tuoleista olen ikuisesti kiitollinen vanhemmilleni, jotka tahtoivat antaa nämä minulle valmistujaislahjaksi. Vaikka isäni ei yleensä muista juuri mitään hänelle höpöttämääni, design-unelmani hän tuntuu muistavan aina. Kiitos äiti ja iskä!

1.jpg

Vaahterajalat olivat itsestäänselvyys ja siksi DSW on aina ollut selkeä valinta DSR-tuoliin verrattuna, mutta istuinosan väri ei sitten olekaan ollut niin itsestäänselvyys. Valkoiset ovat ihanan kevyet ja raikkaat, mutta tuntuu, että niitä on vähän joka toisella (muutenhan nämä ovat tosi persoonalliset tänä blogien aikakautena…) sekä mietiskelin, kuinka herkästi valkoinen muovi värjääntyy, kun käyttää tummia housuja. Loppupeleissä kaikki järki- ja tunnesyyt käskivät valitsemaan mustat tuolit. Ja onhan noi mustat nyt vaan makeet! Tästä huolimatta seuraavat kaksi kappaletta, joskus hamassa tulevaisuudessa, aion hommata valkoisina. Sittenpäs paletti olisikin jo melkein kokonaan kasassa, kun pöydän ympärillä olisi kaksi mustaa ja kaksi valkoista DSW:ta. Ja melkein vain siksi, että haavelistallani on myös valkoinen RAR-keinutuoli tältä muotoilijapariskunnalta.

Nämähän on tällaisia pitkän linjan sisustusunelmia, joita toteutetaan pikkuhiljaa, tuoli kerrallaan, askel kerrallaan. Sisustaminen onkin eräänlainen matka, joka ei varmaan oikein koskaan lopu. Onneksi.

2.JPG

Millaisia sisustusunelmia sulla on?

Nämä kuvat nappasin eräs harmaa aamu, kun nautin omasta rauhastani ja unelmatuoleistani.

My ideal morning and my dream chairs.

Kommentit (3)
  1. http://www.designcollectors.com – aitoja design-huonekaluja parempaan hintaan kuin mistään muualta 😉

  2. Ihania kuvia. Mun lemppariväri on ehdottomasti tuo musta, se sopii niin hyvin tuohon ristikkoon.

    Ja noh, en nyt ehkä edes aloita niistä mun sisustusunelmista, niitähän riittää… 😉

    1. Kiitän 🙂

      Heh, joo kyllähän se unelmalista olis varmaan kilometrin mittainen, mutta tosiaan, jos pala kerrallaan edes osan saa joskus toteutettua, niin hyvä tulee. Omistuskotia odotellessa… Vuokrakämpässä kun ei ihan hirveästi pääse toteuttamaan niitä villeimpiä unelmia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *