Sohvaunelmia

Nyt kun opinnäytetyö on palautettu, voi keskittyä taas hieman muihinkin asioihin. Tällaisia asioita ovat muun muassa uusi sohva. Meidän löhösohva hajosi jokin aika takaperin. Räsähti sellainen tukipuu sieltä sohvan sisältä ja nyt se puu törröttää sohvan pohjasta ulos. Sohvassa on pepun mentävä monttu ja lörppökangas montun kohdalla. Tästä syystä sohvat ovat pyörineet paljon mielessä. Tällä hetkellä uusi sohva ei ole mahdollinen, eikä oikein fiksukaan ostos. Opiskelijoille sohva on hillitön tikki budjettiin, eikä meidän kannata uutta sohvaa nyt ostaa, kun (todennäköisesti) lähitulevaisuudessa muutetaan tästä vuokra-asunnosta pois. Olisihan se sääli jos uusi sohva ei sitten joskus sopisikaan uuteen asuntoon. Eikä mikään väliaikaisratkaisu tunnu hyvältä kun vanha monttuinen sohvakin palvelee vielä tehtävässään. Kaikesta tästä järkeilystä huolimatta pidän silmäni auki sohvien varalta. Kulmasohvat divaaniosineen ovat ruvenneet tuntumaan vähän passélta ja kaipailisinkin kevyempää yksilöä. Divaanisohvat ovat kyllä mahtavia löhöämiseen, mutta silti jokin sirompi, samalla rento sohva voisi olla kivempi. Ja sellaiseen törmäsinkin netissä pyöriessäni. Löysin täydellisen sohvan. Tai siis sohvakompleksin, jonka on suunnitellut Burak Kocak. Ihana! Milloinkahan tuollaisen kaunokaisen saisi tuotantoon ja näin ollen kotiutettua omaankin olkkariin? 

Herb-Multifunctional-Sofa-Burak-Kocak-1.jpg

Herb-Multifunctional-Sofa-Burak-Kocak-4.jpg

Herb-Multifunctional-Sofa-Burak-Kocak-6.jpg

Hylly, sohva ja sivupöytä kuuluvat kaikki yhteen. Hyllyyn on vedetty sisään sähköt, joten läppärinkin lataus onnistuu helposti sohvalta käsin. Eikä lukuvaloakaan ole unohdettu kokonaisuudesta. Järjettömän hyvännäköinen kokonaisuus ja hyvin skandinaaviseen ympäristöön sopiva. Suuren suuri peukku tälle. Mitäs mieltä ruudun toisella puolella ollaan?

Kuvat täältä.

Kommentit (4)
  1. aivan sairaan hieno! tahtoo!

    1. Todellakin! Toivottavasti moni kävis peukuttamassa tuota ja saataisiin tuotantoon. Ja joku suht inhimillinen hinta siihen vielä, niin jee!

  2. zubi / Suvi
    2.4.2014, 17:54

    No on kyllä makee! Wautsi. Sopisi hyvin pieneenkin asuntoon.

    1. No niinpä! Santulta vaan tuli aika jyrkkää punaista valoa, vaikka muuten aina toitottaa, että: ”sinähän se muotoilija olet.” 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *