Tarja Ritari Design

DSC_1609.JPG

Olen aiemminkin törmännyt Tarja Ritari Designin tuotteisiin, mutta Uuden Muotoilun Yhdistyksen kevätmarketissa syvennyin merkkiin tarkemminkin. Tarja Ritari Designilla on aivan mielettömän makeita sisustustuotteita, pääosassa ovat erilaiset maalaisromantiikkaa henkivät sisustustekstiilit. Maalaisromantiikka ei ole ihan se omin juttuni, mutta kummasti tuotteet miellyttävät silmääni. Suuren suuri plussa siitä, että kaikki tuotteet valmistetaan lähituotantona Naantalin työhuoneella, suurimmaksi osaksi Tarjan toimesta. Tarjan kanssa höpötellessäni hän esitteli hauskan keittiöpyyhkeen, jossa on vanhoista Kotiliesi-lehdistä löytyneistä mainoksista tehtyjä grafiikoita. Mukaan saa vielä mainoksesta otetun paperikopion, niin tuotteen lahjaksi antaessa viesti välittyy myös lahjan saajalle. Mietin pitkään teollista lamppua esittävän printin, myrskylyhtyprintin ja Kotiliesi-printin välillä, mutta päädyin lopulta Ella Makkosen suunnittelemaan Factory-lamppuprinttiin. Ostin tummaa pellavaa olevan keittiöpyyhkeen, kakkoslaatuisena, josta ei edes löytynyt mitään vikaa! 🙂 Olisin voinut kotiuttaa yhtä sun toista tuosta pöydästä, esimerkiksi nuo sisustustyynyt iskevät ihan täysillä minuun, mutta kun ihan oikeasti ei ole nyt mitään tarvetta, niin ei nyt sentään hullutella.

tarja_ritari.JPG

tarja_ritari2.JPG

Tarja Ritari Designin kuulumisia kannattaa seurailla Facebookissa, sinne päivittyvät mm. uudet printit ja tuotteet nopeammin, sillä nettisivut ovat tulevaisuudessa uudistumassa, niin niiden kohtalo on hieman auki tällä hetkellä.

Onko Tarja Ritari Design sinulle ihan uusi vai jo tutumpi tuttavuus?

Kommentit (1)
  1. Niinpä, ehkä nuo teollisuudesta ideansa ottaneet printit tuovat jotain särmää ja rikkoo sellaista perusmaalaisromantiikkaa..?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *