Timanttista denimia

Kuten jo aiemmin huikkasin, tein muutama viikko sitten Uuden Muotoilun Yhdistyksen kevätmarketissa pari hankintaan. Toisen hankinnoista esittelinkin jo täällä. Tarja Ritari Designilta ostamani pellavapyyhe on vakiinnuttanut paikkansa keittiömme seinältä. Ja sopii tahmatassuiselle Santullekin paremmin, kuin vaikkapa valkoiset keittiöpyyhkeemme.

Toinen hankintani kevätmarketista oli &BROS:n keraaminen timanttiriipus. Olen kuolannut kyseisiä riipuksia jo pienen iäisyyden. Houkuttelevimpia värejä ovat mielestäni olleet ajaton valkoinen sekä hempeän hattaran vaaleanpunainen ja heleä mintunvihreä. Paikan päälläkin nämä kolme väriä oli aseteltu näytille näyttävimmin. Luovuin kuitenkin mintunvihreästä trendikkyytensä vuoksi ja vaaleanpunainen nyt vaan ei ole ihan minun värini. Sivupöydältä bongasin kuitenkin sellaisia värejä, joita en ollut aiemmin juuri nähnyt näistä timanttiriipuksista. Iskin silmäni saman tien eläväpintaiseen harmaaseen ja denimia muistuttavaan siniseen. Tuntuu, että seilorihenkinen kesämuoti on iskostunut selkärankaani huomaamattani ja olen havahtunut pitämään navy bluesta taas ihan uudella tarmolla. Hipelöin sinistä ja harmaata oman tovin kunnes päädyin siniseen timanttiin. Positiivinen yllätys oli vielä sivupöydän koruista saatava alennus.

DSC_1613.JPG

DSC_1611.JPG

&BROS on neljän  Aalto-yliopistossa opiskelleen opiskelukaveruksen vuonna 2011 perustama design studio, jonka tuotteet ovat mukavan moderneja ja skandinaavisia, mutta samalla leikkisiä. Uskon, että monelle teistäkin heidän tuotteensa ovat ainakin osittain tuttuja. Varsinkin tänä keväänä yrityksen tuotteita on näkynyt mukavan paljon lehdissä ja blogeissa. Eilen viimeksi tein ikkunaostoksia heidän lakanoistaan. Ei vain nyt ihan istu vasta valmistuneen budjettiin, vaikka suomalaista muotoilua mukava aina onkin tukea.

DSC_1616.jpg

Onko nämä timanttiriipukset ja &BROS sinulle jo ennestään tuttuja? Mietteitä, ajatuksia yrityksestä tai tuotteista?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *