Ladataan...
Sara K

 

Olen kolmen vuoden aikana kirjoittanut erityisesti kukista, estetiikasta, kirjoista, kengistä, taiteesta ja arjen pikku asioista, kuten syömisestä, kissojen ja koirien rapsuttelusta, kodin tuulettamisesta.

Hörhöosastosta tuli kuitenkin nopeasti blogini luetuinta materiaalia. Kivat korkkarit mutta kirjoita lisää siitä energiasta ja siitä, miten löydän unelmieni poikaystävän, sanoitte.

Olitte oleellisuuksien äärellä. Kiitos siitä. Koska uskalsitte pidättelemättömällä vimmalla vaatia parannusta elämäänne, tästä tuli fantastinen blogi ja yhteisö.

 

 

Kirjoitin ennen matkalle lähtöä valmiiksi blogini viimeisen merkinnän. Palasin matkalta ja siirsin dokumentin roskakoriin.

Kaikki on hyvin.

Tämä on ainoa asia, jonka tahdon juurruttaa mieleesi. Sinun ei enää ikinä tarvitse olla huolissasi. Kaikki järjestyy aina kohdallasi.

Jos asiat ovat sekaisin jollain hetkellä, ne ovat vain järjestäytymässä uudelleen, aiempaa paremmaksi kokonaisuudeksi. Pitkällä aikajänteellä kaikki muuttuu aina paremmaksi.

Olet huikeampi tyyppi kuin osaat edes aavistaa ja sinulla on huikea elämä edessäsi. Mene elämään sitä.

 

 

Uskalla olla itsesi kokoinen, se on kaikkien etu. Hengitä syvään, suorista selkäsi, katso ihmisiä silmiin ja anna elämän tulla luo.

Relaa. Anna olla. Anna asioiden seljetä. Nauti olostasi. Seuraa mielitekojasi. Arvosta itseäsi. Sano jotain kivaa jollekin tuntemattomalle.

Tee joka päivä jotain vain siksi, että nautit siitä. Kohtele itseäsi kauniisti. Kohtele muita ihmisiä kauniisti. Sano, ei haittaa, kun joku mokaa. Se on kaikkien etu ja nopein tie ratkaisuun.

Tuhlaile iloasi ja rakkauttasi. Anna sen valua kaikkille, missä kuljet. Rentoudu, nojaudu taaksepäin, naura. Halaile ja suukottele rakkaitasi.

Lopulta millään muulla ei ole väliä kuin rakkaudella. Sillä, miten kauniisti kohtelet itseäsi ja muita.

Ennen tätä merkintää olen käsitellyt blogissani hyvää elämää 703 tavalla. Mihinkään edellistä kappaletta kummempaan en ole kirjoituksillani pyrkinyt.

Ja silti ne lukuisat pohdinnat tarvittiin, jotta pystyn varmuudella sanomaan, että tämä on totta.

Rakkaus ei pelkästään riitä, vaan se on kaikki. Se on elämää ja elämä, pähkinänkuoressa.