Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

Wave2 (Ei varmistettu)
Hei, Kai vanhat tekstit tulee joskus tänne näkyviin? Olen niitä aika ajoin käynyt lukemassa...
Sara K
Moikka, huomasin vasta viestisi! Kiitos. Olen ymmärtänyt, että arkistot siirtyvät. Ajankohtaa en tiedä, yleensä se on aina tällaisissa tapauksissa 'niin pian kuin mahdollista', heh, eli kun kaikki akuutit tehtävät on Lilyn uudistuksen osalta hoidettu.
renardero (Ei varmistettu)
Hei Sara! Tulin kysymään samaa kuin Wave. Missä voisi lukea kaikkia niitä ihania posteja, jotka sinulla oli edellisessä blogissasi? Niihin on aina ihana palata, kun on vaikeaa. Kiitos etukäteen!
Sara K
Heippa, kiitos viestistäsi. En pääse itsekään tällä hetkellä lukemaan vanhoja merkintöjä, mutta arkistot siirretään kyllä tänne. Jääkäämme siis odottelemaan :)
huuhaahaleja (Ei varmistettu)
Voi kiitos kauheasti iloisesti poksahtelevasta blogistasi sekä onnea ja minuutta pohdiskelevista jutuistasi! Haluan itse vähän nyt vielä kuitenkin marista, että olen niin kauhean kyllästynyt näihin tyhjänpäiväisiin tyyliblogeihin ja uudelleen keksittyihin jogurttihedelmämysli-resepteihin. Nyt löysin tätä kauan kaipaamaani asenetta ilman ostomaniaa ja itsestäänselvyyksien toistamista! terv. ex-shoppaaja
Erika M. (Ei varmistettu)
Tervehdys Sara :) Kiitos viisaista sanoistasi. Kiitos kauniista ja yksinkertaisista kuvista. Kiitos inspiraatiosta. Kaunista syksyä sinulle!
nt_hannah (Ei varmistettu)
Saan aivan valtavasti voimaa viisaista sanoistasi. Elämänvoimasi on ihmeellinen. Sinä saat minut uskomaan hulluilta tuntuviin unelmiini. Kiitos siitä!