Drömmar

Drömmar är väl något som vi alla har? Tror det inte finns någon som inte har det. Jag funderar mycket på vad jag vill och vad jag vill få ut av mitt liv, vad jag vill uppnå. Ibland får jag lite ångest över att jag inte vet vad jag vill, det finns så mycket jag vill uppnå. Men så kommer jag ihåg att jag är bara 25 år, jag har hur mycket tid som helst på mig.

Tycker själv att jag borde veta vad jag vill jobba med i framtiden, jag borde ha barn redan, och att jag borde äga ett hus. Egentligen vet jag att vårdaryrket är inte något jag vill hålla på med hela livet, för vi alla vet hur situationen ser ut för tillfället. Dåliga löner, många som byter bransch, och det är ett tungt jobb.
Barn är något som vi alla vet att man inte skaffar, utan de kommer när ”tiden är rätt”, det är ingen process man egentligen kan påskynda, fast man skulle få hjälp på traven. Är det inte meningen så är det inte meningen, helt enkelt.
Ett hus bor vi i, nu på hyra. Det är en fördel, vi sitter inte fast med många hundratusen i lån och har mera frihet. Huset hyr vi av min mamma så det är ändå i viss mån ”vårt hus”.

Något som jag iallafall nu vet, att jag kommer att byta bransch. När vet jag inte, de får tiden utvisa. Många har ju också startat podcast nu, och det är också en liten dröm jag har. Som det ser ut nu kommer det bara förbli en dröm, just för att så många har börjat med dem nu. För övrigt älskar jag att lyssna på podcasts!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *