10 asiaa, joita odotan syyskuulta

dsc_0239edit.jpg

Syyskuu on aina ollut suosikkikuukauteni. Lapsuudessa syy tähän on tietysti ollut syntymäpäiväni, mutta näin vanhemmalla iällä sitä osaa arvostaa muitakin asioita. Kuitenkin edelleen syyskuu on lempparini, koska se on ensimmäinen oikea syyskuukausi. Tänään haluankin kertoa teille 10, asiaa joita odotan syyskuulta:

Raikkaat ja sumuiset syysaamut. Voi, että kuinka olen aina rakastanut syysaamuja. On ihana hengitellä kesän jälkeen viileää ilmaa ja raikasta ilmaa keuhkoihin. Se jos jokin saa mielen virkeäksi heti aamutuimaan! Lisäksi sumu tuo syysaamuihin hitusen taianomaisuutta mukaanaan. Siinä hetkessä on vain jotakin niin maagista, kun ensimmäiset aamuauringon säteet osuvat peltojen tai järvien päällä leijuvaan sumumassaan. Rakastan rakastan. 

Neuleet ja vielä kerran neuleet. Rakastan neuleita. Siis oikeasti, jos pitäisi valita lempivaate, minulla se olisi ehdottomasti pehmeä ja muhkea neule. Olenkin löytänyt aivan täydellisen neulekaksikon syksyäni lämmittämään ja piristämään! Kuvia tulossa pian blogiin <3

Syntymäpäiväni, of course. Kuka nyt ei oikeasti olisi innoissaan omista synttäreistään (paitsi jos vanhenemista ei huomioida)! Odotan innolla, että pääsen vihdoinkin Brondaan syömään perheeni kanssa! Olen siitä niiiiin innoissani, että tuskin maltan odottaa! Mietin myös, että olisi ihana järjestää pienellä porukalla syntymäpäiväjuhlat kotonamme, mutta saa nyt nähdä mitä keksin! Synttärit on kuitenkin aina hyvä syy juhlaan ja kakkuihin 😉

 

 

dsc_0246-2.jpgdsc_0201edit.jpg

Ruska ja kaunis syysaurinko. Kuka nyt ei pitäisi ruskasta?! Puut ovat vain niin kauniita väriloistossaan. Kauneimmillaan ruska on joko ilta tai aamuauringossa, kun valo oikein herättää värit eloon. Syysaurinko on vain jotakin niin kaunista. Ehkä jopa innostun kuvailemaan ruskakuvia blogiinkin, never say never!

Juokseminen. Olen hiljattain aloittanut uudelleen juoksemisen. En ymmärrä kuinka maltoin olla vuoden verran juoksematta juuri ollenkaan, kun nyt muistan taas kuinka paljon nautin juoksemisesta! Rakastan sitä, kun askeleet rullaavat eteenpäin ja poppi soi korvissa. Juoksemisen flow on kuin huumetta minulle. Vastalääke stressiin, ahdistukseen ja huonoon oloon. Ehdottomasti siis lisää voimauttavia juoksulenkkejä päiviin!

Uudet blogijutut. Tuntuu siltä, että nyt blogimuuton myötä pääni suorastaan pursuaa ideoita. Tekisi mieli olla koko ajan koneen ääressä kirjoittelemassa uusia postauksia ja muokkailemassa kuvia. Monta hyvää ideaa on jo toteutuksessa ja varmasti uusia tipahtelee päähäni lisää kuin sieniä sateella. Sellaista blogiloma saa aikaan!

Kynttilät ja teekupposet. Olen jo aloittanut teesesongin tutustumalla yllättävän laajaan teevalikoimaani paremmin. Mielestäni aivan ihanaa sytyttää kynttilä ja juoda kuppi lämmintä teetä. Tällä hetkellä Pukan teet ovat lemppareitani!

dsc_0277-2.jpg

Rutiinit. Olen nyt useamman kuukauden elänyt ilman selkeitä rutiineja ja todella toivon, että syyskuu tuo niitä mukanaan. Saan asioita enemmän aikaiseksi ja mieleni on rauhallisempi, kun elämässäni on selkeät rutiinit. Toivon mukaan syyskuu tuo mukanaan uusia rutiineja tasapainoittamaan elämää!

Jooga. Flunssan aikana ei tullut montaa kertaa rullattua joogamattoa esille. Kuitenkin haluan taas ottaa joogan osaksi päivittäisiä rutiinejani. Jooga on vain niin hyvä keino mielen hiljentämiseen ja hetkessä elämisen harjoitteluun. Syyspäivä on ihana päättää kynttilöiden valossa tehtyyn lempeään joogaharjoitukseen!

Retki Nuuksioon. Jo vähän aikaa olen haaveillut reissusta kansallispuistoon. Mielestäni olisi ihanaa mennä hetkeksi vain luonnon keskelle hengittelemään raikasta ilmaa ja kuulostelemaan luonnon rauhoittavia ääniä. Suunnitteilla on jopa teltassa yöpyminen, mutta ainakin vaellusretki olisi kiva toteuttaa!

Ihanaa viikonloppua teille <3

dsc_0298-2.jpgKuvaaja: Emilia Hölttä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *