Heippa tyypit!

Finally! Morpidelli teille uusille lukijoille ja jos siellä on vanhoja lukijoita Bloggerin kautta niin ihana nähdä teitäkin! Siirryin Bloggerista tänne Lilyyn, joka oli suunnitteilla jo tovin, mutta päätin jo melko alussa, että mitä jos vaihtaisin nimenkin. Jostain syystä koin sen vahvasti tarpeelliseksi, jonka takia tämä ”siirtyminen” kesti tovin. Uusi alusta ja uudet kujeet. Ai mitkä fiilikset? Jännittää, hermostuttaa ja samalla innokas.

Tähän väliin olisikin varmaan sopivaa hieman esittäytyä. Ajattelin että teen tästä ihan oman postauksensa, jossa kerron sitten vähän laajemmin itsestäni ja siitä mitä kaikkea elämään mahtuu, mutta lyhykäisyydessään olen 25-vuotias naisen alku, jonka arkeen kuuluu työt, ystävät, perhe ja tämä blogi. Tällä hetkellä teen kahta työtä ja sen show’n keskelle yritän mahdollisimman usein nähdä ystäviä ja perhettäni. Se miten saan KAIKEN sutvaantumaan keskenään niin siitä en suoraan sanottuna ole ihan varma, mutta eiköhän se selviä!

Mulla oli muutama viikko sitten yksi palaveri liittyen blogiin, jossa kävin hieman lävitse sitä mitä olen tehnyt ja mitä olisi suunnitelmissa tehdä. Ensimmäinen askel oli siirtyä/aloittaa melkeinpä uusi blogi tänne Lily alustaan. Koin että se oli paras ratkaisu nyt seuraavaksi. Bloggerissa olen vajaa vuoden verran kirjoitellut postauksia ns. harraste mielessä, mutta siellä pysyvät vanhat postaukset ja niitä voi käydä lukemassa täältä katse elämänpolkuuni. Jatkossa kirjoittelen tänne ja seuraavaksi tuleekin osuva postaus, sillä samalla aiheella aloitin vuosi sitten Bloggerissakin. Jatkossakin pysyn lifestyle tyylisillä aiheilla.
Psykoterapiaan juuri hain vuodella jatkoa, josta tulen myös tänne kirjoittamaan ”vuoden katsaus psykoterapiaan” postauksen. Kauneus/tuotteiden mielipide aiheisia postauksia myös varmasti tulee silloin tällöin. Ja ihan omia kokemuksia ja ajatuksia varmasti tulen jakamaan.

Katsellaan siis seuraavan postauksen parissa!❤️

puheenaiheet hyva-olo oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *