Karanteeni fiiliksiä

Reilu viikko sitten sain tietoon, että mun läheisellä ihmisellä oli tullut positiivinen korona testi. Ja tietysti mä olin ollut tämän henkilön kanssa tekemisissä viikko tätä edeltävänä viikonloppuna. Ensin oli pitkät mietinnät ja soittelut työpaikoille tilanteesta johon sillä hetkellä tuli päätös, että jatkaisin töitä ihan normaalisti kun mulla ei oireita ollut. N. pari tuntia tästä infektio lääkäri soitti, että nyt sun täytyy lähtee kotiin. No eihän siinä nyt oo kahta sanaa kun käsky käy. Kyllä mä olin vähän hämilläni, koska tilanne ennen tätä päätöstä karanteenista oli aivan toinen.

Siinä sit sekoiluiden jälkeen pääsin kotiin niin kyllä sitä vähän oli ulapalla ja pää löi tyhjää. Jaa että tässä sitä nyt pitäisi vai viikko kehitellä tekemistä. Ja tosiaan mulla ei onneksi ollut kun viikko. Se kuulemma lasketaan altistus päivästä kaksi viikko ja testin tulokset tuli viikko siitä päivästä, kun olin tätä mun läheistä nähnyt, joten mulle napsahti viikon karanteeni.

No mitenkä on sit päivät mennyt? Välillä helpommin ja välillä vaikeammin. Hyppinyt aikalailla keittiön pöydän ääreltä sängylle. Katsonut sarjoja, dokumentteja, elokuvia. Suosittelen muuten kattomaan sen Estonian dokkarin  Dplaysta! Niin ja syönyt erittäin epäterveellisesti. Mennyt aikalailla kilo karkkia viikon aikana, muutama karkki tuolla pohjalla vielä pyörii 😀

Asuna on toiminut pitkälti joko iso t-paita tai joku muu överi iso vaate. Asia johon oon jaksanut panostaa, koska nyt on aikaa niin itseruskettava 😀 Kerennyt kaikessa rauhassa kuorimaan ihon, lillumaan vaikka puolet päivästä kylpyammeessa ja koko vuoden aikana en ole rasvannut ihoa näin useasti mitä nyt tän viikon aikana. Joten mä toivon et tästä *piip* viikosta jää myös jotain tapoja talteen. Niin ja sävytin tukkaa, jota en myöskään kerennyt aikaisemmin tehdä ja siitä sävytteestä tuli kyllä ihan lemppari! Kuva ei nyt päästä sävyä täysin oikeuksiinsa, mutta tuli erittäin jees ja se kyllä jää kokoaikaiseen käyttöön!

Ja mä nyt selvisin ihan heittämällä tän kuuluisan karanteenin. Mulla ei ja nyt painotan EI tullut eikä ole tullut mitään oireita, joten tää oli vaan hengailua.. Sitä oli lähinnä läheisistä huolissaan, koska kaikki ei päässyt tästä ihan niin helpolla, mutta toivotaan, että kaikki alkaa menee parempaan päin! Loppu peleissä mä voisin todeta, että pystyisin kyllä esimerkiksi työskentelemään kotona. Oman aikansa se otti, mutta varmasti pidemmän päälle kun olisi tällainen tilanne niin saisi myös itseänsä niskasta kiinni käymään enemmän ulkona yms.

Pysykäähän terveinä ja katsellaan taas!❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *