KOVASSA KÄYTÖSSÄ OLEVAT KAUNEUSTUOTTEET

Mä en kauheasti meikkaa arkisin, mutta muutamia juttuja on joilla pidä yllä huoliteltua lookkia. Kulmat teen lähes joka päivä, mutta muuten en sen enempää laita kasvoihin mitään meikkiä. Tykkään päivettyneestä ihosta ympäri vuoden, joten käytössä on itseruskettavat. Ja ripset ja kulmat värjään sillon tällöin.  Listasin tähän mun kovassa käytössä olevat tuotteet ja niistä myös omia mielipiteitä!

Itseruskettava st.moriz, medium & vita liberata invisi tan water, medium/dark

Mulla oli jonkun aikaa käytössä toi st.moriz ir kunnes halusin kokeilla tota vitaliberataa ihan jo sen lupauksien takia, ettei sotkisi lakanoita! Mä en itseasiassa osaa sanoa kummasta pidän enemmän ja kyllä mulla vähän toi vitaliberata sotki myös lakanoita. Muuten kyllä tykkään ehkä enemmän vita liberatan sävystä!

Kulmienvärjäys marketti väri

Tää on ihan marketti kamaa, jonka oon todennu kaikista parhaaksi! Tää vähäsen jämähtää ihoon jolloin saa hieman huijattua kulmia samanlaisiksi ja tää ei oo liian tumma tai sit taas liian oranssi mitä jotkut on!

Aika ajoin ripsien värjäys

Marketista on myös tämä. Ripsiä en värjää niin usein, koska parhaimman tuloksen saa, kun on joku toinen auttamassa. Kerran tein itse ja se oli suht haastavaa! 😀 Oon tässä hetken muutenkin miettinyt et menisin siihen kestotaivutukseen niin en oo toviin värjäillyt ollenkaan:)

Tukan sävytys  four season väreillä

Emotionista oon tän bongannut. Karanteenissa ollessa tätä kokeilin ja tykästyin sävyyn tosi paljon! Tässä on vaan se huono puoli kun ei oikeen tahdo pysyä ja musta tuntuu kun tätä laittaa kuivaan tukkaan ennen tukan pesua niin hiukset ei pysy niin kauan puhtaina mitä sitten taas ilman sävytystä. Just viikonloppuna itseasiassa värjäsin hiukset niillä kestosävytteillä! Väreissä marmelade ja toasted honey! Alkuun tuli tosi tumma, mut luulen et se pesuissa sit vähän vaalenee 🙂

Naamio/ ziaja enzyme peeling face&neck

Tää on yks harvoista maskeista/naamioista, jota käytän. Mut tää on tosi miellyttävä. Mulla on tästä samaa merkkiä kroppa rasva ja sekin on aikalailla tyhjentynyt. Mä tykkään kun näissä on tuoksu, mut tosi mieto ja toi vuohenmaito ainakin miellyttää mua tuoksuna.

Loppujen lopuksi noita tuotteita on tosi vähän. Tietysti päivittäisiin rutiineihin kuuluu myös hius tuotteet, joita en tähän samaan postaukseen laittanut ollenkaan. Nää on ehkä sellaisia joilla ”ehostaudun” ja pidän ns. yllä mun lookkia.

Katsellaan taas seuraavan postauksen parissa!❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *