”Mitä jos mä vien jonkun toisen ihmisen paikan”

Mulla on ollut tosi hajanaisia käyntejä nyt jo tovin psykoterapialla. En oo päässy joka viikko, koska työvuorot osuu jotenkin huonosti tai sit en yksinkertaisesti kerkee saada aikaa. Kesän aikoihin mulla oli todella hyvä olo itteni kanssa ja tuntu et asiat alko olee balanssissa. Nyt tovi sitten tuli erinäisiä asioita, jotka tuntu tiputtavan mut alemmas. Yritän mahollisimman hyvin pitää sen positiivisen asenteen ja tarpoo vaan eteenpäin…luottaa ja uskoo siihen, että asiat suttaantuu kyllä ajan kanssa. Vaikkakin tällä hetkellä se tuntuu välillä mahottomalta, viikko sitten jos joku ois kysyny nii en nähny valon pilkahdustakaan tunnellin päässä, joten on keretty jo työskentelmään asioiden kanssa! Ja tässä myös vähän tän hetkisiä fiiliksiä ja syy myös kun oon ollut melko hiljainen täällä blogin puolella. Asioita on mielessä ja sillon ei oikein luovuus oo parhaimmillaan.

Tosiaan on ollu vähän hiljasempaa psykoterapia käyntien suhteen. Ja puhuin ihan avoimesti terapeutillekkin siitä kun tuntuu välillä, että on miljoona asiaa mielenpäällä ja sit saattaa olla kertoja kun oikeen mikään tietty tapahtuma ei paina mieltä. Ja yhdeksi ”ongelmaksi” oon todennut sen, kun mä ite ajattelen itseäni ja omia fiiliksiä ja sitä et mistä toi ja tää asia on mahtanut tulla niin löydän itteni heinäsuovasta ettimästä neulaa. Ja tosi paljon on ristiriitasia ajatuksia ja nää kaks piirrettä on ollut sellasia joita oon yrittäny vähän hillitä itessäni ja antaa asioiden tapahtua ja yrittänyt olla ajattelematta liikaa.

Se mitä oon mieltä vuodesta 2021 liittyen käynteihin niin aijon todellakin jatkaa niitä. Tällä hetkellä mä koen tarvitsevani niitä. Viime vuoden lopulla kun keskustelin psykoterapeutin kanssa mun jatkamisesta ja mainitsin asiasta, joka on painanut mun mieltä. ”Mitä jos mä vien jonkun toisen ihmisen paikan, joka oikeesti tarvii tätä vielä enemmän” lähinnä mietin tota sen takia kun mun käynnit oli ollut melko hajanaisia. No onnekseni terapeutti sano että ”Sä oot nyt täällä käynyt ja sulla on tää paikka. Älä sitä mieti kuka tätä eniten tarvii”. Joka helpotti tietysti mun oloa ja pystyin/pystyn jatkamaan käyntejä paremmin mielin.

Nyt jatkan tästä positiivisemmin mielin ja päivä kerrallaan! Ja itse asiassa nyt kun uusivuosi vaihtui ja on tullut niin sosiaalisessa mediassa kun itsellänikin mieleen ne uudenvuoden lupaukset. Mulla ei niitä niinkään oo oikeen ikinä ollut mut, nyt ajattelin ottaa työn alle sen, että en niin paljon ruoskisi itseäni henkisesti. Näin alkuun ainakin yrittäisin mahdollisimman paljon vähentää sitä ja hyväksyä sen, että kaikki muut ja niin myös mä teen virheitä!

Postauksen kuvina lähinnä spotit joissa oon viettänyt pitkälti viimeset 5 viikkoa yö vuoron tiimoilta! Nukkunut ja ollut koneella, ensi viikko vielä niin alkaa taas ”normaali” rytmi😊

Ja tähän loppuun toivonkin näiden psykoterapia kirjoitusten tiimoilta kysymyksiä teiltä, joista mahdollisesti tekisin oman postauksen. Jos ei ole kysymyksiä niin kertokaa omia kokemuksia! Olisi ihana päästä juttelemaan ja antamaan vertaistukea puolin ja toisin. Jos ei halua tähän postaukseen tulla kertomaan niin aina voi tulla laittamaan viestiä instagramissa directillä tai spostilla!❤️ Laitan tähän vielä omaan instagramiin ja spostiin linkit

Instagram:

sarakaroliinalaine

S-posti:

sara.k.laine@outlook.com

Katsellaan taas!❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *