RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Siitä on melkein vuosi kun luovuin ripsienpidennyksistä ja pakko myöntää, että enää en edes kaipaa niitä. Hetki meni ennen kuin silmä tottui kun ripset otettiin pois, mutta suht pian aloin käyttämään sellaista ripsiseerumia kun nanolash.  Ja kyllä, se toimi ja teki/tekee tehtävänsä! Aamuin illoin levitetään ripsien tyveen. Mä pyrin pitämään sen purkin jossain vessassa, että mä myös muistan laittaa sitä ja välillä saatoin levittää meikin laittamisen jälkeen tai yhteydessä.

Tuote on muuten ollut todellakin eurojensa arvoinen, mutta ainakin aluksi tuntu että mulla tummeni jotenkin silmien ympärys kun sitä käytin. Nyt kun käyttö on jäänyt satunnaiseksi niin sitäkään vaivaa ei enää ole.

Mutta itse asiaan! Olen tässä jo hetken miettinyt et haluaisin kokeilla ripsien kestotaivutusta ja viime kesänä mun ystävä oli käynyt taivuttaa ripsensä ja ne oli ihan tosi nätin näköset. Ei ollut mitenkään överit, mut sellaiset et todella kiinnitti mun huomion! Joten varasin itselleni myös ajan sieltä!

Kyselin vähän mun ystävältä sen mielipiteitä, että kauanko sillä pysy se taivutus kun todella laajasti on kuullut mielipiteitä siitä pysyvyydestä. Joillakin on pysynyt kuukauden päivät ja jotkut taas sanonut, että just ja just parisen viikkoa. Kuulemma väri lähti hieman nopeammin, mutta taivutus pysyi sen kuukauden ajan ja mun mielestä toi kuukausi on sellainen josta, ehkä voisi maksaakin. Toki se voi olla mulla sit ihan eri, mut toivotaan et pysyy yhtä hyvin. Voin myöhemmin tehdä oman mielipide postauksen sitten et miten mulla on pysynyt!

Ja tässä lopputulos! Ensi vaikutelma on tosi jees! Ja siinä pötkötellessä kesti tosi hyvin sen tunnin, koska välillä ripsienpidennyksien huollossa ei olisi jaksanut olla millään paikallaan. Jotkut aineista haiskahti tosi pahalle, mutta muuten se ei ollut mitenkään epämukavaa.

Tällä hetkellä tykkään tosi paljon, mut pysyvyydestä en vielä osaa sanoa mitään kun ollut vasta vuorokauden mulla tää taivutus. Tällä hetkellä olen tyytyväinen, niin ja jos jotain kiinnostaa paikka niin Hyvinkään Cocoa Day Spaassa kävin taivutuksen ottamassa 🙂

Katsellaan taas!❤️

Kommentit (1)
  1. MIELIPIDE: Estrid ja Ripsienkestotaivutus – Sarakaroliina | Lily
    12.1.2021, 14:49

    […] RIPSIEN KESTOTAIVUTUS – Sarakaroliina | Lily  […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *