Almost Famous

On The Screen

Almoust Famous (2000)- en tiedä onko sillä mitään suomalaista titteliä- Melkein Julkkis? Tämä on yksi niistä elokuvista jonka voin katsoa aina vaan uudelleen ja uudelleen kyllästymättä. Joka kerta kun katson kyseisen elokuvan kiinnitän huomioni johonkin uuteen.

Kate Hudson, joka on yksi ehdottomista suosikeistani, breikkasi tässä elokuvassa, ja ei ihme, hänen roolisuortuksensa bändäri Penny Lanena on legendaarinen. En ole ainoa joka on tätä mieltä, saihan hän roolista Oscar-ehdokkuuden.

Almost Famous kertoo siis pojasta (Patrick Fugit) joka karkaa kotoa ja lähtee rokkibändin kanssa kiertueelle. Kiertueen aikana hän tutustuu bändari Penny Laneen ja rokkitähti Russell Hammondiin (ihana Billy Crudup), ja elokuvassa saamme seurata myös Pennyn ja Russellin rakkaustarinaa, ja rokki-elämää sellaisena kun se oli silloin joskus 60-70-luvun vaihteessa. Ohjaaja Cameron Crowe oli nuoruudessaan toimittaja Rolling Stone lehdelle niin uskon että hän osasi kehittää aika autenttisen tunnelman.

Elokuvassa näemme myös loistavan näyttelijän Frances McDormandin ja jopa herttaisen Zooey Deschanelin pienessä roolissa, unohtamatta Philip Seymour Hoffmania. Muodin kannalta elokuva on inspiroinut minua suuresti ja elokuvan soundtrack on parhautta, suosittelen siis koko pakettia.

kuva

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.