And the Oscar Goes To...

On The Screen

Oscar-ehdokkuudet on paljastettu ja tässä tulee minun valinnat ja ne jotka uskon että voittaa...

Best Picture

Amour

Beasts of the Southern Wild

Django Unchained

Les Misérables

Life of Pi

Lincoln

Silver Linings Playbook

Zero Dark Thirty

Ensinnäki, missä on Argo? No mutta joo, toivon että Django Unchained voittaa koska uskon ja toivon että se on hyvä tai Zero Dark Thirty, kumpikin käy. Pelkään että Les Misérables voittaa, en oikein välitä musikaaleista ja jotenki tuntuu etten perustaisi tästäkään.

Best Actor

Bradley Cooper

Daniel Day-Lewis

Hugh Jackman

Joaquin Phoenix

Denzel Washington

Toivon niin sydämeni pohjasta että se olisi Joaquinin aika, kolmas kerta toden sanoo! Pelkään että yli-arvostettu Hugh Jackman saa sen. 

Best Actress

Jessica Chastain

Quvenzhané Wallis

Emmanuelle Riva

Naomi Watts

Jennifer Lawrence

No toivon että tämä ei mene nyt yhdeksän vuotiaalle (ja pilaa hänen elämää) vaan Jennifer Lawrencelle! Olisi pitänyt mennä jo Winter's Bonesta. 

Actor in a Supporting Role

Alan Arkin

Robert De Niro

Philip Seymour Hoffman

Tommy Lee Jones

Christoph Waltz

Kaikilla on jo Oscari, muutenki niin kova kategoria että vaikea mennä sanomaan. Menkööt vaikka Hoffmanille sitten, rakastan tätä miestä!

Actress in a Supporting Role

Amy Adams

Sally Field

Anne Hathaway

Helen Hunt

Jacki Weaver

Kuhan ei mene Hathawaylle, mutta menee kumminki. Jacki Weaver vois minun puolesta napata sen.

 

Mitäs mieltä olette nimistä? Puuttuko kukaan joukosta, tai jokin leffa? Leonardo muuten puuttuu lähes aina joukosta, koska on Leon aika?!?

 

EDIT: Argo on ehdolla parhaan elokuvan sarjassa, miten en muka nähnyt sitä siinä listalla kun tätä kirjoitin?!? I plead temporary insanity.

 

 

 

Kommentit

Cristiina (Ei varmistettu)

Musta vähän tuntuu, että Zero Dark Thirty vois viedä parhaan Oscarin pystin, toivottavasti kylläkään ei, pidän peukkuja Djangon suhteen!
Ja parhaan näyttelijän pystiähän ne povaa Daniel Day-Lewisille ja Chastainille näyttelijätteren pystyä. Itteäni ottaa vaan niin päähän toi Chastain, että soisin sen pystin jollekkin muulle. Eniten varmaa liputan sille että Skyfall sais edes muutaman oscarin, sen verran kovaa se kolahti. Ja toi Leonardon syrjiminen on jo ihan säälittävää, vöhön pelkään et sille sit "säälistä" annetaan Oscari jostain paskemmasta leffasta..
Hirvee avautuminen tähän väliin mut oli pakko saada purkaa tuntemuksia :D

-Cristiina

On The Screen

Daniel on jo saanut niin paljon ja tuosta Jessicasta en minäkään perusta. Pelkään samaa Leon suhteen, että saa jostaki höpönlöpöstä sitten joskus...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.