Maanantai on Homeland päivä

On The Screen

Kysyin juuri tuossa poikaystävältä että mikä päivä tänään on? Vastaus "Maanantai on Homeland päivä", kyllä! Ei siis ole vaikea arvata mistä sarjasta nyt puhutaan- no maailman tällä hetkellä parhaasta sarjasta!

Homeland seuraa Sergent Nicholas Brodya (loistava Damian Lewis) kun hän palaa kahdeksan vuoden vankeuden jälkeen Irakista. Mutta onko hän se sotasankari joksika hänet maalataan? CIA agentti Carrie Mathison (upea Claire Danes) ei ole sitä mieltä. En halua paljastaa liikaa mutta sanonpa sen että todella kutkuttavaa kissa/hiiri-leikkiä on tiedossa.

Tämä sarja on niin jännittävä ja tiivistunnelmallinen että jos todella myöhään sen katsoo voi menettää yö-unet adrenaliinin vuoksi. Poikaystävä vertasi ykköskautta Lostin eka kauteen, ja uskokaa tai älkää niin kakkoskausi on vielä parempi (ainakin tähän mennessä)!

Roolisuorituksista haluan kahden edellä mainitun lisäksi nostaa esiin Mandy Patinkinin joka on herättänyt eloon yhden tv-historian sympaattisimmista hahmoista- Saul Berensonin. Niin ja sitten vielä hyvät uutiset, sarjaa on jatkettu-eli kolmas kausi tulee!!!

Jos et ole vielä koukussa Homelandiin niin nyt mars sitä katsomaan!

kuvatvguide

Kommentit

mikihara

Totta joka ikinen sana!! Parasta sitten Lostin ja Aliaksen!! (paitsi ne surullisenkuuluisat vikat kaudet)

Kovimpien fanien ja Homelandin hahmoihin jo tutustuneiden kannattaa käydä katsomassa TÄMÄ VIDEO. :D

On The Screen

Haha, ihan huippu!

Kea (Ei varmistettu) http://deepredblues.blogspot.fi/

Nyt lupaan että lopetan kommentoinnin tälle päivälle... ;)

Mut joo, tää on ihan paras sarja ja oon kattonu jokaikisen jakson! Nyt pitää vaan malttaa odottaa kolmatta kautta ja Claire Danesin paluuta äitiyslomalta...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.