The Rise and Fall of Gossip Girl

On The Screen

Tämä juttu sisältää spoilereita, eli jos et halua kuulla juonipaljastuksia lopeta lukeminen tähän.

Kuten kaikki tiedämme jenkeissä on tällä hetkellä käynnissä Gossip Girlin kuudes ja viimeinen kausi. Katsotaanpa takaisin ja muistellaan.

Eka kausi oli todella hyvä, ja huumorilla höystetty. Serena palaa takaisin Upper East Sidelle ja sekoittaa pakan. Nate ja Blair ovat vielä pari, kunnes Blair alkaa kiinnostua Chuckista ja Serena ja Dan alkavat seurustella. Lopussa Serena ja Dan eroavat ja Chuck jättää Blairin lentokentälle.

Toinen kausi. Blair ja Chuck-draamaa, Nate alkaa seurustella Vanessan kans, Jenny suunnittelee vaatteita ja on ärsyttävä. Bart Bass kuolee, mukamas, ja Chuckista alkaa tulla enemmän symppis. Dan alkaa nousemaan in "the social ladder". Niin ja kausi loppuu kun Blair ja Chuck suutelevat.

Kolmas kausi- off to college. Nyt kaikki on vanhempia ja viisaampia. Dan alkaa seurustelemaan leffatähden kanssa. Jennystä tulee uusi Blair Constancessa, Chuckin" äiti" tulee kuvioihin, Jenny haluaa Naten jne. Serenalla ja Natella on taas juttua. Jenny lähetetään jonnekki kouluun.

Neljäs kausi ja Serenalla on taas juttua entisen opettajansa Benin kanssa. Dan ja Blair alkavat ystävystyä kun Danin ja Vanessan ystävyys alkaa hiipua. Neljännessä kaudessa on myös kaikki Pariisi-jaksot ja Clémence Poésy näyttelee Chuckin tyttöystävää. Blair tapaa prinssin ja menee kihloihin.

Viides kausi. Ivy Dickens saapuu ja Jenny ja Vanessa lähtee.  Nate alkaa tapailla Diana Paynen kanssa ja Blair menee prinssin kanssa naimisiin vaikka rakastaa Chuckia ja siinä on sitten vaikka millä mitalla draamaa. Bart nousee kuolleista, Serena sekoilee ja jättää New Yorkin ja Blair ja prinssi eroavat.

Kuudes kausi on tähän menessä aika huono. Nate on sekaantunut teiniin, niinkuin Rufuskin, ainakin melkein. En yhtään tajua mikä Blairin ja Chuckin systeemi on ja muutenkin kyllästyttää. Haluan että kaikki päättyy näin; Chuck ja Blair menevät naimisiin, Serena ja Nate palaavat yhteen, kuten myös Rufus ja Lily ja Dan voi vaan häipyä.  Kaikki tämä olisi voinut tapahtua jo viidennellä kaudella niin olisi jäänyt hyvä maku suuhun.

xoxo

 

credit simplygossipgirl

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.