Top of The Lake

On The Screen

Olin kauan etsinyt uutta sarjaa katsottavaksi, mutta mulla on aina se aloittaminen niin vaikeaa. Sitten törmäsin Netflixissä (USA-versio) Top of The Lake-minisarjaan ja ajattelin että jopa minä selviän seitsemästä jaksosta, ja niin teinkin. Sarjan pääosissa nähdään esim Elisabeth Moss ja Holly Hunter ja tarinan takaa löytyy Jane Campion. 

Tarina alkaa kun 12-vuotias Tui yrittää tehdä itsemurhaa ja koulussa huomataan että hän on raskaana. Juttua palkataan selvittämään rikosetsivä Robin Griffin (Moss) mutta onko totuus liikaa hänellekin? Tässä ajatukseni sarjasta;

-Uuden-Seelanin maisemat ovat kaikessa karuudessaan todella henkeäsalpaavia.

-Hyviä näyttelijöitä, kaikki roolihahmot kasvavat ja kehittyvät tarinan edetessä.

-Olisin halunnut tutustua paremmin Paradisen naisiin ja varsinkin Holly Hunterin GJ-hahmoon.

-Tässä maailmassa on niin paljon pahaa.

-Matt Mitchamin (Peter Mullan) rooli on kyllä aivan kamalan inhottava.

Suosittelen sarjaa niille jotka eivät helposti ahdistu, loppu oli tällaiselle poliisisarja-konkarillekin aika kova pala.

kuva

Kommentit

keamar

Täytyypi ehkä tutustua kunhan saan mun kolmannen Veronica Mars-maratonin alta pois!

On The Screen

Kannattaa!!!

mikihara

No huh huh, olipas vavahduttava. Kiitos suosituksesta! Rauhallinen kerronta ja lähes kaikkien (paitsi Holly Hunterin) roolihahmojen syventyminen oli parasta, huonointa taas hassusti leikatut kohtaukset (loppui usein ihan seinään) ja Elisabeth Mossin vähän hapuileva aksentti jonka piti kai olla Sydneyn mutta heilui paikoitellen jossain brittinummilla. Mutta ne oli pienet miinukset kaiken pysähdyttävyyden keskellä. Joka ainoa näyttelijäsuoritus oli ömeisin, ja Johnno <3.

Mut karmee oli kyllä tarina.

On The Screen

Oleppas hyvä, kiva kun otit vinkistä vaarin :) Ja Johnno oli kyllä ♥ !

Kommentoi