Trailer Time!

On The Screen

Se lista leffoista jotka on pakko nähdä kasvaa joka viikko ja tässä taas muutama helmen oloinen pläjäys jota haluan päästä popkornien kera katsastaan...

 

Remake joka voi olla ihan loistava on Carrie (2013) jota tällä kertaa tähdittää Chloe Grace Moretz ja hullun äidin roolissa nähdän Julianne Moore. Ja tämä on kauhu jonka voin katsoa sillä tiedän mitä tässä tapahtuu!

Gangster Squad. No tämä on niin päivänselvä että en ala edes turhaa mitään selittelemään. Täynnä suosikkeja; Josh Brolin, Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone etc. Tulee suomeen vasta 1.3, en kestä! 

This is 40.Olen heikkona jenkkikomedioihin ja kun katsoin Our Idiot Brotherin (2011) olen heikkona myös kaikkeen missä Paul Rudd on. Onko muuten outoa että nuorena sekoitin hänet aina John Cusackiin? No anyway, uskon että tämä pläjäys on ihan yhtä hyvä kun Apatowin muut leffat-hymähtely varmaa kamaa.

Oz The Great and Powerful. Siis tuon trailerin perusteelle aivan WOW! James Franco on mulle vähän sellainen hit or miss mutta toivotaan että tässä hän olis hit.

The Master. Tätä tuskin menen leffateatteriin asti katsoon mutta pakko nähdä kun Joaquin Phoenix ja Philip Seymour Hoffman ovat samassa leffassa. Mutta yksi kysymys herää: Miksi Amy Adams on nykyään kaikissa varteenotettavissa draamoissa? Minua alkaa jo kyllästyttää.

Sellaisia tällä kertaa. Löytyikö jotain leffalipun arvoista?

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.