True Romance

On The Screen

Ensin combo Tony Scott ohjaa & Quentin Tarantino kirjoittaa, ja sitten tämä näytelijäkaarti- Patricia Arquette, Christian Slater, Dennis Hopper, Christopher Walken, Gary Oldman, Michael Rapaport, Brad Pitt, James Gandolfini to name a few. 

Tarina kertoo Alabamasta (Arquette) ja Clarencesta (Slater) jotka rakastuvat, tappavat Alabaman sutenöörin, varastavat hänen kokaiinit ja lähtevät Hollywoodiin niitä myymään. Samalla huumeiden omistajat ovat kintereille väkivaltaisin seurauksin- elokuva sisältää yhden raaimmista pahoinpitelyistä mitä olen koskaan nähnyt. Ja sisältää se myös yhden omista lemppari dialogeista kun mafiapomo Vincenzo Coccotti (Walken) käväsee jututtumassa Clarencen isää Clifford Worleyta (Hopper), miten keskustelu päättyy saatte itse selvittää...

True Romance (1993) on ehdottomasti yksi suosikki elokuvistani, vaikka sen loppu tiputtaa arvioni täydestä kympistä ysi-puoleen. Olen ymmärtänyt että se alkuperäinen loppu ei mielyttänyt testiyleisöä ja se muutettiin, olisi mielenkiintoista tietää miten elokuvan tuli oikeasti loppua.

 

 

kuva

Kommentit

HelloAochi

Oih, musta se loppu on just täydellinen! Brad Pittin hahmon ois voinu jättää pois, mutta eipä tuo siinä kauaa pyöri ärsyttämässä.

On The Screen

Se loppu on ihana mutta jotenki tuon leffan synkkyys olisi voinut jatkua ihan loppuun asti :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.