Ladataan...
On The Screen

Ensin combo Tony Scott ohjaa & Quentin Tarantino kirjoittaa, ja sitten tämä näytelijäkaarti- Patricia Arquette, Christian Slater, Dennis Hopper, Christopher Walken, Gary Oldman, Michael Rapaport, Brad Pitt, James Gandolfini to name a few. 

Tarina kertoo Alabamasta (Arquette) ja Clarencesta (Slater) jotka rakastuvat, tappavat Alabaman sutenöörin, varastavat hänen kokaiinit ja lähtevät Hollywoodiin niitä myymään. Samalla huumeiden omistajat ovat kintereille väkivaltaisin seurauksin- elokuva sisältää yhden raaimmista pahoinpitelyistä mitä olen koskaan nähnyt. Ja sisältää se myös yhden omista lemppari dialogeista kun mafiapomo Vincenzo Coccotti (Walken) käväsee jututtumassa Clarencen isää Clifford Worleyta (Hopper), miten keskustelu päättyy saatte itse selvittää...

True Romance (1993) on ehdottomasti yksi suosikki elokuvistani, vaikka sen loppu tiputtaa arvioni täydestä kympistä ysi-puoleen. Olen ymmärtänyt että se alkuperäinen loppu ei mielyttänyt testiyleisöä ja se muutettiin, olisi mielenkiintoista tietää miten elokuvan tuli oikeasti loppua.

 

 

kuva

Ladataan...
On The Screen

Tämä on yksi niistä leffoista joka saa kyynelkanavat auki big time! Sarah Polley näyttelee 23-vuotiasta Annia, köyhää mutta suhteellisen onnellista perheen äitiä. Yhtäkkiä kaikki muuttuu kun hän saa tietää sairastavansa pahalaatuista syöpää ja että elinaikaa ei ole kauaa jäljellä. Ann päättää olla kertomatta kenellekkään ja toteutaa asioita elämässään ennen kuin se on liian myöhäistä.

Tämä elokuva on niin ihanasta kerrottu ilman mitään kauheaa jenkki-fiilistelyä, kaikki on kurjaa mutta lämmin sydän sykkii. Roolisuoritukset myös Sarahin lisäksi ovat upeita. Elokuvassa esintyy loistava Mark Ruffalo ja ah niin ihana Scott Speedman, Annin äitiä näyttelee Debbie Harry!

Katsokaa tämä jos haluatte kokea jotain kaunista ja koskettavaa.

 

 

kuva

Ladataan...
On The Screen

Kysyin juuri tuossa poikaystävältä että mikä päivä tänään on? Vastaus "Maanantai on Homeland päivä", kyllä! Ei siis ole vaikea arvata mistä sarjasta nyt puhutaan- no maailman tällä hetkellä parhaasta sarjasta!

Homeland seuraa Sergent Nicholas Brodya (loistava Damian Lewis) kun hän palaa kahdeksan vuoden vankeuden jälkeen Irakista. Mutta onko hän se sotasankari joksika hänet maalataan? CIA agentti Carrie Mathison (upea Claire Danes) ei ole sitä mieltä. En halua paljastaa liikaa mutta sanonpa sen että todella kutkuttavaa kissa/hiiri-leikkiä on tiedossa.

Tämä sarja on niin jännittävä ja tiivistunnelmallinen että jos todella myöhään sen katsoo voi menettää yö-unet adrenaliinin vuoksi. Poikaystävä vertasi ykköskautta Lostin eka kauteen, ja uskokaa tai älkää niin kakkoskausi on vielä parempi (ainakin tähän mennessä)!

Roolisuorituksista haluan kahden edellä mainitun lisäksi nostaa esiin Mandy Patinkinin joka on herättänyt eloon yhden tv-historian sympaattisimmista hahmoista- Saul Berensonin. Niin ja sitten vielä hyvät uutiset, sarjaa on jatkettu-eli kolmas kausi tulee!!!

Jos et ole vielä koukussa Homelandiin niin nyt mars sitä katsomaan!

kuvatvguide

Pages