Ladataan...
On The Screen

Nyt sitä saa, nyt sitä saa, tuutin täydeltä tv-maniaa! Elikkä syyskuu on täällä ihan just ja mitä se tarkoittaa näin tv-sarja fanaatikon maailmassa, no uusia mahtavia tv-sarjoja tietenkin! Ok, en ole nähnyt näitä vielä mutta tässä muutama ensi-ilta sarja joita todella odotan!

Dads. Kaksi suosikkia samassa komedia-sarjassa, Giovanni Ribisi ja Seth Green. Toivon niin kiepästi että tämä on hyvä ja tietenkin hauska! Ensi-ilta 17 syyskuuta.

Hostages. Ok, kylmät väreet, olen jo koukussa! Ensi-ilta 23 syyskuuta.

The Crazy Ones. I love it! Sarah Michelle Gellar ja Robin Williams ne yhteen soppii! Ensi-ilta 26 syyskuuta.

Siinä kolme, noin kuudestakymmenestä uudesta sarjasta, iskikö mikään näistä?

Ladataan...

Ladataan...
On The Screen

Olin kauan etsinyt uutta sarjaa katsottavaksi, mutta mulla on aina se aloittaminen niin vaikeaa. Sitten törmäsin Netflixissä (USA-versio) Top of The Lake-minisarjaan ja ajattelin että jopa minä selviän seitsemästä jaksosta, ja niin teinkin. Sarjan pääosissa nähdään esim Elisabeth Moss ja Holly Hunter ja tarinan takaa löytyy Jane Campion. 

Tarina alkaa kun 12-vuotias Tui yrittää tehdä itsemurhaa ja koulussa huomataan että hän on raskaana. Juttua palkataan selvittämään rikosetsivä Robin Griffin (Moss) mutta onko totuus liikaa hänellekin? Tässä ajatukseni sarjasta;

-Uuden-Seelanin maisemat ovat kaikessa karuudessaan todella henkeäsalpaavia.

-Hyviä näyttelijöitä, kaikki roolihahmot kasvavat ja kehittyvät tarinan edetessä.

-Olisin halunnut tutustua paremmin Paradisen naisiin ja varsinkin Holly Hunterin GJ-hahmoon.

-Tässä maailmassa on niin paljon pahaa.

-Matt Mitchamin (Peter Mullan) rooli on kyllä aivan kamalan inhottava.

Suosittelen sarjaa niille jotka eivät helposti ahdistu, loppu oli tällaiselle poliisisarja-konkarillekin aika kova pala.

kuva

Ladataan...
On The Screen

Olin päättänyt etten lue arvosteluja tästä leffasta ennen kun itse sen näen, sillä olen pilannut niin monta elokuva kokemusta sen vuoksi. Kyseessä on siis Baz Luhrmannin the Great Gatsby joka minun oli pakko nähdä sillä pääosassa komeilee minun oma Kultahattu Leonardo DiCaprio (see what I just did there). Tässä ajatukseni elokuvasta.

-What's the deal with Tobey Maguire? Maailman tylsin epä-karismaattisin näyttelijä? Kyllä.

-Voiko talo näytellä pääosaa? Minun sydämen vei Gatsbyn talo, magic!

-Leonardo on aina hyvä, aina, aina, aina.

-Jos tämä leffa olisi ollut 30 minuuttia lyhyempi en olisi välillä kurkannut instagrammia.

-Lana Del Reyn Young & Beautiful on aivan mahtava biisi, ja se kohta kun Leo heittelee paitoja Carey Mulliganin päälle on parhautta.

-Tähän ei oltu valittu tarpeeksi karismaattisia näyttelijöitä (paitsi Leo) ja se myös lisäsi siihen että tämä oli Not So Great Gatsby.

-Visuaalisesti elokuva oli yhtä juhlaa, olin ihan myyty kaikkeen glamouriin ja erikoistehosteisiin.

Suosittelen tätä kaikille jotka arvostavat visuaalisesti kaunista jälkeä ja heille joita ei haittaa se että tarina ehkä on vähän lattea. 

3/5

Pages