Ladataan...
On The Screen

Se lista leffoista jotka on pakko nähdä kasvaa joka viikko ja tässä taas muutama helmen oloinen pläjäys jota haluan päästä popkornien kera katsastaan...

 

Remake joka voi olla ihan loistava on Carrie (2013) jota tällä kertaa tähdittää Chloe Grace Moretz ja hullun äidin roolissa nähdän Julianne Moore. Ja tämä on kauhu jonka voin katsoa sillä tiedän mitä tässä tapahtuu!

Gangster Squad. No tämä on niin päivänselvä että en ala edes turhaa mitään selittelemään. Täynnä suosikkeja; Josh Brolin, Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone etc. Tulee suomeen vasta 1.3, en kestä! 

This is 40.Olen heikkona jenkkikomedioihin ja kun katsoin Our Idiot Brotherin (2011) olen heikkona myös kaikkeen missä Paul Rudd on. Onko muuten outoa että nuorena sekoitin hänet aina John Cusackiin? No anyway, uskon että tämä pläjäys on ihan yhtä hyvä kun Apatowin muut leffat-hymähtely varmaa kamaa.

Oz The Great and Powerful. Siis tuon trailerin perusteelle aivan WOW! James Franco on mulle vähän sellainen hit or miss mutta toivotaan että tässä hän olis hit.

The Master. Tätä tuskin menen leffateatteriin asti katsoon mutta pakko nähdä kun Joaquin Phoenix ja Philip Seymour Hoffman ovat samassa leffassa. Mutta yksi kysymys herää: Miksi Amy Adams on nykyään kaikissa varteenotettavissa draamoissa? Minua alkaa jo kyllästyttää.

Sellaisia tällä kertaa. Löytyikö jotain leffalipun arvoista?

 

 

Ladataan...
On The Screen

Hahahhahhaha!!!! On kyllä kuin isku vasten Oscar-akademian kasvoja tämä Ben Affleckin voitto putki viime yönä. Kuten tarkat huomasivat kyselin Argon perään tuossa Oscar-postauksessa ja nyt Golden Globe gaalassa Ben vei parhaan ohjaajan pystin ja Argo parhaan elokuvan kategoriassa drama, Oscarille leffa tai Ben ei ole edes ehdolla. 

Minusta tällainen "tempaus" on jälleen kerran merkki siitä ettei Oscar-akatemian mielipiteitä enää arvosteta samalla lailla kun ennen. Itse ainakin olen ollut viime vuosina lähes aina pettynyt gaalan katsottua kun pystit menevät vääriin osotteihin.

 

picture credit screencrush

Ladataan...
On The Screen

Katsoin ihan tuossa muutama tunti sitten tämän todella hypetetyn (kahdeksan Oscar ehdokkuutta!) Silver Linings Playbook-leffan. Mistä sitä alottaisi...

Elokuvaa kertoo Patista (Bradley Cooper) joka sekoaa kun hän yllättää vaimonsa pettämästä. Kahdeksan kuukautta mielisairaalassa ja lähestymiskiellon jälkeen hän muuttaa takaisin vanhempiensa luo (Robert De Niro & Jacki Weaver) ja yrittää sopeutua tilanteeseen. Hän on vieläkin ihan hulluna vaimoonsa, joka ei halua olla hänen kanssa missään tekemisissä, kun hän tutustuu samassa naapuristossa asuvaan Tiffanyyn (Jennifer Lawrence) ja erikoinen ystävyys syntyy.

Tämä on sellainen ihana pikkuinen leffa joka sai ainakin minut hyvälle tuulelle. Kaikki neljä pääosaa (edellä mainittu) tekevät ihan loistavat roolisuoritukset mutta en silti palkitsisi leffaa kokonaisuutena Oscarilla. Olin yllättynyt että Cooper on niin hyvä näyttelijä sillä olen nähnyt hänet vain kaikessa hömpässä mutta ilmeisesti hän on ihan varteenotettava lahjakkuus.

Kouluarvosana asteikolla annan leffalle 8,5/10

 

credit ciaokatie

Pages