Ladataan...
On The Screen

Olin päättänyt etten lue arvosteluja tästä leffasta ennen kun itse sen näen, sillä olen pilannut niin monta elokuva kokemusta sen vuoksi. Kyseessä on siis Baz Luhrmannin the Great Gatsby joka minun oli pakko nähdä sillä pääosassa komeilee minun oma Kultahattu Leonardo DiCaprio (see what I just did there). Tässä ajatukseni elokuvasta.

-What's the deal with Tobey Maguire? Maailman tylsin epä-karismaattisin näyttelijä? Kyllä.

-Voiko talo näytellä pääosaa? Minun sydämen vei Gatsbyn talo, magic!

-Leonardo on aina hyvä, aina, aina, aina.

-Jos tämä leffa olisi ollut 30 minuuttia lyhyempi en olisi välillä kurkannut instagrammia.

-Lana Del Reyn Young & Beautiful on aivan mahtava biisi, ja se kohta kun Leo heittelee paitoja Carey Mulliganin päälle on parhautta.

-Tähän ei oltu valittu tarpeeksi karismaattisia näyttelijöitä (paitsi Leo) ja se myös lisäsi siihen että tämä oli Not So Great Gatsby.

-Visuaalisesti elokuva oli yhtä juhlaa, olin ihan myyty kaikkeen glamouriin ja erikoistehosteisiin.

Suosittelen tätä kaikille jotka arvostavat visuaalisesti kaunista jälkeä ja heille joita ei haittaa se että tarina ehkä on vähän lattea. 

3/5

Ladataan...
On The Screen

Tiedättekö niitä ihania sydämellisiä sarjoja joita tehtiin silloin ennen, kun kaikki oli parempaa? Olen jälleen löytänyt yhden sellaisen nimittäin Freaks and Geeks. Tämä sarja ei ole minulle mitenkään uusi muttei vaan ole koskaan tullut katsottua. Sarjasta on tehty vaivaiset 18 jaksoa, joista aluksi lähetettiin vain 12, ja fanien pyynnistä vielä kolme lisää, ja sitten joskus myöhemmin vielä kolme.

Tämä on High School-sarja mutta pääosassa ei tällä kertaa nähdä suosittuja oppilaita vaan juurikin ne ihanat nörtit ja muuten "syrjäytyneet", sarja on täynnä lämpöä ja ainakin minuun uppoavaa huumoria. Entäs sitten näyttelijät? No miltäs kuullostaa James Franco, Seth Rogen, Jason Segel ja Couger Townin Laurie eli Busy Philipps? Pääosissa loistavat myös vähemmän tunnetut Linda Cardellini ja ihana John Francis Daley.

Jos haluat viettä parin päivä sarjamaratoonin ja tykkäsit My So Called Life sarjasta niin you are in for a treat my friend!

kuva
Ladataan...