Ladataan...

Syystunnelmia

Minä olen niin hurjasti innostunut taas valokuvauksesta syksyn tullen. Kunpa vain saisikin kävellä tuolla ja napsia kuvia! Mutta opinnot painavat päälle. Viimeinen vuosi on kiireisinn, tiesin sen..Vaka-ryhmämme on kyllä huippu porukka. Ikävä näitä ihmisiä tulee kunhan tämä on ohi.

Mutta kuvia, kurkistappa :)

 

 

Suurensin lempparikuvani ja kehystin. Aika kivat, eikö? Nyt ovat lempikesämuistot silmissä ja mielessä :)

 

Mökin mänty. Lapsena aina halasin, pitäisköhän vieläkin?

 

 

Ladataan...

                                                            Muutoksia,totuttelua

Ollaan siis uuden äärellä. On saatu nyt totutella elämään asian kanssa, että yksi perheenjäsen on viikot pois kuvioista. Herkkänä ihmisenä, tuo muutos on ollut aikamoinen. Mietin jos silloin kun lapset olivat pieniä, että tätä ei sitten kestä ikuisesti. Joskus ne lähtevät. Parasta tottua ajatukseen.

Nyt kun se sitten on täyttä totta, se tuntuu oudolta, haikealta ja uskokaa tai älkää, oikealta. Näin sen kuuluu mennä.Edellytyksenä tuolle tunteelle on tietenkin, että kaikki tuolla sujuu hyvin ja lapsi pärjää. 50km on pitkä matka, jos ilmassa on ongelmia 16-vuotiaan kanssa. Nyt voin kuitenkin onnellisena sanoa(tällä hetkellä) että asiat ovat hyvin. Tämä luottamus on meillä ollut erikoisen hyvällä tolalla. On hienoa huomata, että lapsella on järki päässä ja kertoo asioistaan. En ole sellainen äiti kuitenkaan, joka tinkaa asioita, vaan annan hälle mahdollisuuden kertoa itse. Luulen, että jos oikein ryhtyisin tinkaamaan, luukut läpsähtäisivät jos eivät kiinni niin ainakin 3/4 asentoon.Jos tämä näin jatkuu, voin ehkä jopa tottua tähän. Samalla ihailen mielessäni tätä Suomen koulutusjärjestelmää. Asuntolassa asuminen on ilmaista, luonnonvara-alan opiskelijat syövät kolme ateriaa ilmaiseksi ja lapsia valvotaan yötä päivää. Saamme olla kyllä kiitollisia tällaisesta järjestelmästä.
Viikonloput ovat hurjan lyhyitä ja ne menevät laittaessa ruokaa, pyykätessä reisuulaisen pyykit ja rentoutuessa. Sitä yhteistä aikaa arvostaa nyt toisella tavalla.

Niin, olen toipumassa olkapääleikkauksesta ja kouluun en siis ole päässyt. Tuntuu siltä, että väkisellä jää asioista jälkeen. Ylitunnollisen painajainen. Olenkin nyt ottanut kaiken irti levosta, netflix-sarjoista ja musiikin kuuntelusta. Onneksi on teknologia ;)
Perheeseemme saapui myös uusi perheenjäsen, Leijonaharjas/kääpiöluppamix, Nipsu alias Nippendaali Nipanteri.;) Hurmaava tapaus! En olisi uskonut, että se on tuollainen perheenjäsen. Kuin koiranpentu. Seurallinen, nuolee kiintymystään ja tekee tarpeensa kiltisti laatikkoon. Me ollaan aika myytyjä. Kuvia alempana myös mökkireissusta. Vanha sukumme mökki töröttää Oulujärven rannalla ja on aina siellä. On ihana kun on asioita jotka pysyvättässä muuttuvassa maailmassa :)

.

Kuvia napsittuna arjestamme,palataan pian :)

 

 

 

Uusi perheenjäsenemme Nipsu-pupu :) Sydäntenmurskaaja :)

 

 

Ulkosaunan nurkalta loppukesää.

 

 

Ladataan...

 

Kiirettä. Sitäköhän se aina tulee olemaan?  Olen paiskinut kesän töitä päiväkodilla ja nauttinut siitä, että saan tehdä töitä nimikkeellä johon aion valmistua. Jossain vaiheessa kevättä huomasin, että nyt on se aika, kun eletään meidän perheessä muutosten aikaa. Sellaista aikaa, joka muuttaa koko meidän loppuelämämme. En saa oikein otetta, vaikka tajuan mitä muutoksia se aikaan saa. Yksi lapsi lähtee maailmalle, toinen vielä jää. Minä valmistun ensi keväänä ja rahaakin ehkä alkaa jäämään käteenkin...kiirettä on ollut ajatusten ja muutosten keskellä. Kuitenkin olen ehtinyt pihaa laittaa, kukkia istuttaa, vähän sisustellakin. Paljon pitäisi vielä tehdäkkin.

Kaipaan lämpöä. Jotenkin tuntuu, ettei moottori käynnisty kunnolla koko kesänä, kun ei saa akkuja ladattua lmmöllä. Nakkasin kuvia tärkeistä jutuista. Pihasauna ei ole vieläkään menettänyt tärkeyttään.päinvastoin :). Mikä on sinulle tärkeä paikka?

Neiti-teini kiertää ympäri suomea. Ihania kummit ja ystävät jotka järjestävät, kun en itse ehdi. Lomaa tänä kesänä vaivainen viikko. Silloin lähdemme mökkeilemään. Aivot narikkaan ja pois murheet ja huolet :). Lupaan kirjoittaa hieman useammin,tästä on ollut vähän huono omatunto..;)

 

 

Ladataan...

Pages