Joskus on vaan ihana mennä yksin

Sievä Sekasotku

Tänään tajusin, että aika yhden lapsen kanssa muuttuu kohta ajaksi kahden lapsen kanssa... Onko oleminen ja lähteteminen jonnekkin yhtä helppoa? Tuskin, ainakaan jos lähdet pelkkien omien käsiparien kanssa ja meilläkin peräluukku reistailee, eli ne "jouset" eivät pidä luukkua ylhäällä. Seuraava korjausprojekti CHECK! 

Tänään siis lähden ystäväni kanssa Oriflame tähti-iltaan, niin pääsee lepuuttamaan tärykalvojani muutamaksi tunniksi. Tämä päivä on siis ollut ihan kaaosten päivä, joka on harmi, kun eilinen oli ihana ja hauska. Pikku-Milla mm. kaatanut kahvit pappan tuoliin ja sen jälkeen vielä sotannut sitä ja huutanut "ysch!" ja nauranut kielloistani ja torumisistani huolimatta. Nyt hän nojaa olohuoneen porttia vasten ja pitää huuto konserttia ilman syytä? Uhmako on jo tavoittanut  meidät?

Näille nuppusille tulee ikäeroa 1,5-vuotta... Olenko siis pulassa?

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla ja Lillillähän ikäeroa 1 v 4 kk, meidän äidin mukaan ei mitään ongelmaa. Olin kuulemma siinä iässä jo niin reipas. Söin ite, leikin omia leikkejäni, enkä ollut ollenkaan mustasukkanen uudesta vauvasta. Enemmänkin olin aina "auttamassa" meidän mammaa vauvan hoidossa. :)

Mamma
Mamman Sähkövatkain

:D ja tommosia ihan normaaleja teistä kuitenkin on tullu :D :D mulla ja hennalla on 1v10kk mut me ei ollakkaan sitten niin nomraaleja :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.