Ladataan...
Sievä Sekasotku

Hän on täällä <3 Meidän pieni ihana tytär

Supistuksilla alkoi 17.8. 23:40. Hetken laskeskelin ja odotin josko supistukset kipeytyy, siihen ei kauaa mennytkään ja pakattiin lapset autoon ja nokko kohti Kokkolaa Kalajoelta alkoi. Matka autossa meni suhteellisen hyvin vaikka 2min oli koko ajan supistuksien väli. Äitini tuli vastaan sairaalalle ja otti lapset mukaansa.

Jouduttiin kävelemään ensiavun kautta synnytysosastolle ja se kuulkaas oli tuskaa. pyörtuolia N ehdotti, mutta ne oli jo jääneet niin kauas taakse, että parempi oli vaan tarpoa menemään. Nopea kääntyminen tutkimushuoneeseen ja kätilö päätti, että "suoraan saliin vaan, turhaan me sinua aletaan tutkimaan."

Salissa ehdittiin olla 40min. Koko synnytys kesti 2,5h, ponnistus 6min, ei repeämiä, olo kuin supersankarilal. Ihanat kätilöt joilla huumoria riitti, oli oikeasti aika hauskaa vaikka sattuikin, pelkällä ilokaasulla mentiin ja se riitti tälläkin kertaa. Kympin tyttö syntyi 18.8. 2:11

Millahan tuli 3,5h, Atte 2,5h, että tiesin tämänkin kerran nopeaksi.

Ainoa huoli itsellä oli, että toistuuko Atten synnytyksen jälkeinen tulppaepisodi ja edelleen se tietysti varjostaa mieltä vaikka kerrankin on lääkitys oikeasti kohdillaan ja mitään oireita ei ole tullut. Mutta empäs päässytkään niin helpolla. Pari päivää sitten sain sitten Perifeerisen kasvohermohalvauksen, onneksi selvisin vain kortisoonilla ja kasvot eivät oikeastaan ole pahan näköiset, toinen puoli ei vain oikein toimi. josko se tästä ja kaikki vastoinkäymiset jäisivät tähän. pidetään peukkuja.

Muuten olo on kuitenkin tosi hyvä, virtaa riittää ja imetys sujuu, mihinkään ei satu.

Sisarukset katsomassa uutta pikkusiskoa. N:änkin toinen pojista kävi sairaalassa ja toinen tuli kotiutumispäivänä käymään.

Ebay hamstrauksia

Hoitolaukku

 

Ladataan...

Ladataan...
Sievä Sekasotku

 

Mahdolliseen käynnistykseen enää 6 päivää ja ilmeisesti olen päättänyt, että minä en sieltä kotiin lähde tyhjin käsin ja aikamoinen siivousrumba on alkanut. Eilen olen mm. lajitellut kaikki pyykit ja pessyt sata koneellista tai ainakin tuntuu siltä. Olen saanut vauvallekkin hankittua tavaraa ja innostus ehkä puheksikin kunnolla kun sain haettua äitiyspakkauksen. Kiva se oli ja kerrankin löytyi väriä. Millan ja Atten pakkaukset olivat niin beigejä ja harmaita. Samalla kun hain äitiyspakkauksen pääsin tuhlaamaan ystäviltäni saadun lahjakortin Kokkolan Babycityyn ;)

En tiennyt yhtään mitä aijon hankkia, mutta kun näin tämän setin, niin ei sitä voinut sinne liikkeeseen. Samalla reissulla hain myös pakkauksen, niin kotona pääsi heti laittamaan tavaraa paikoilleen

 

 

Ladataan...