The worst morning ever

Kello 5:00 Jyväskylän Matkakeskuksella ei voinut välttyä kyyneliltä.

Kävelin sitten kaupungin läpi kotiin ja pääsinkin kuudelta yrittämään nukkumista. Onnistuin siinä muutaman tunnin verran ennen kuin totesin ettei minua oikeastaan edes väsytä, vaikkei yöllä nukuttukaan. Unessa Elastinen lupasi hakea S:n Lapinjärveltä synnytykseni käynnistyessä ja ajaa hänet henkilökohtaisesti Jyväskylään. Näin myös unta angorakissoista, jotka uivat. Ja ihan mielellään. Unen maisemat olivat syksyisiä viljapeltoja ja verantoja sekä puimureita pelloilla sadonkorjuussa. Mitähän nämä unet kertovat minun sielunmaisemasta?

Netti oli sitten ottanut tehtäväkseen vaikeuttaa jo muutenkin tahmeaa aamua ja jouduin käyttämään kaikki IT-tradenomi-kikkani joita hihoistani vain löysin. Enkä muuten tykkää yhtään Windows 8 käyttöjärjestelmästä...Minulle oli jätetty muutama salasana tärkeimpiin paikkoihin, mutta kellepä olisi tullut mieleen, että routeri buuttaa ittensä samana päivänä kuin mies lähtee (voi tietysti olla että näädät olivat tuusanneet jotain poissa ollessani...). Onneksi myös salasana oli muuttunut tehdasasetukseen, joten pikaisella googlauksella sekin löytyi. Asetuksista selvisi wlanin menneen itsestään kiinni, joten parvekkeelta alas viskatuilta tavaroilta selvittiin. Tämän jälkeen kaikkien koneiden uudelleen käynnistys ja voilá! 

Olohuoneesta paloi lamppu. 

Enkä muistanut ostaa uutta lamppua kaupassa käydessäni, joten taidan mennä nukkumaan ennen kuin mitään muuta tänään tapahtuu.

Huomiseksi varasin sen 30 minuutin hieronta-ajan, jonka sain vauvakutsuilla. Olen sitä mieltä, että nyt minä sen tarvitsen. 

Kävin iltapäivällä hakemassa myöskin tilaukseni kestovaippakauppa.com:n puodista. Miten tälläiset eivät voi parantaa mielialaa? Vauvojen supersuloiset säärystimet! Sopivat hyvin mekkojen kanssa sekä vaikkapa konttauksen aloittamiseen... Kuvasta poiketen ne ovat vaaleansiniset eivätkä valkoiset. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.