Ladataan...

Toissapäivänä hain lähi-Siwasta Rokkibeibiltä tulleen paketin! Voi kuinka innoissani minä olenkaan lisääntyneestä tavaramäärästä. Paketti sisälsi seuraavaa:

 

Ja sen lisäksi paketista paljastui Kakkusankarien Lumikide-piparkakkumuotti ja piparminttukarkkikepin. Iih!! ^_^ kiitokset hirmuisesti Kristaliinalle ja Annelle hienosta kilpailusta! Yllätyin, kun oikeasti voitin jotain... :)

Nämä täydentävätkin mukavasti vauvalle tehtyjä hankintoja. Vielä kun pääsisi tutkimaan S:n siskojen varastoja (ehkä seuraavalla käyntikerralla jopa? :)) niin tietäisi mitä kaikkea hankintoja kevään-kesän aikana pitää sit tehdä. Kirpputoreille varmaan pitää ainakin suunnata. Omiakin vaatteita olisi yksi jätesäkillinen myyntiin, toisen kävin viemässä kierrätykseen, kun makuuhuone näytti enemmän varastolta kuin seesteiseltä nukkumapaikalta.. :)

 

Ladataan...

Onko muilla ongelmaa kuvien lisäämisessä juttuihin? Olen yrittänyt eri selaimilla ja eri koneilla, enkä pysty lisäämään juttuun kuvia. Olen kyllä huomannut että muut ovat lisänneet blogeja ja niissä on nättejä kuvia... 

Kuva ei lataudu Kuva-painikkeesta lisätessä esikatseluun eikä tule näkyviin juttuun lisäyksen jälkeen. Kuvan paikalle ilmestyy vain annettu kuvateksti ja rikkinäisen tiedoston logo. Kuten tuossa alla..

Hmh.. mistähän johtuu?

Ladataan...

Olen ehkä onnellisin ihminen maailmassa, kun mieheni on kertakaikkiaan niin hurmaava ja huolehtivainen.

Tällä hetkellä itse lähinnä valitan huonoa oloani ja teetätän hänellä kaikki kotityöt. Olen hirveä ihminen, tiedän. Mutta kun ei jaksa eikä kiinnosta huolehtia kodista vaikka sit pienesti harmittaa, jos on sotkuista. Onneksi S jaksaa vielä kenkutteluani ja hakee vettä, kun sitä pyydän.

Viikkoon en ole nyt tehnyt kotijuttuja juuri mitään (mitä nyt järjestellyt, leiponut ja vähän tiskannut sekä käynyt kaupassa). Töistä tultuani lysähdän sohvalle ja S tekee ruokaa. Päivän aikana hän on pitänyt huolta kodista, siivoamalla ja huolehtimalla näädistä. Näätien kanssa vietän aikaa joko kuvaten niitä, rapsutellen sohvalla tai leikkien leluilla, varmaan myös kylvetän ja huollan ne muuten, kun pesupäivä taas koittaa (se on kuitenkin ihan hauskaa puuhaa). Mies hoitaa ruokinnan ja laatikoiden putsaamisen päivittäin, minä vaihdan veden illoin. En halua ottaa turhia riskejä raakaruuan kanssa.

Ja sitten hän jaksaa muutenkin hemmotella minua, hieroo jalkoja, suukottelee, silittelee, pitää hyvänä. Yritän parhaani olla hyvällä tuulella ja huomioida hänet yhtälailla. Onneksi häntä myös kiinnostaa pelata kavereidensa kanssa koneella, joten en tunne niin huonoa omaatuntoa jatkuvasta koomailustani, kun hänellä on jotain mielekästä tekemistä kodinhoidon sijasta.

Rakastan

Pages