Ladataan...

Ooh.. nyt ollaan jo kaksinumeroisessa luvussa menossa. Yksi neljäsosa takana. Tämä viikko on mennyt paremmin pahanolon kanssa. Aamuisin pääsen töihin jo yhdeksään eikä väsymys ole niin kaamea, mitä se oli kaksi viikkoa. Oksennan kyllä kerran herättyäni, mutta olen oppinut juomaan vettä ennen ylösnousemista, joten se sama vesi tulee ylös ja olo on yleensä sen jälkeen melko hyvä. En uskalla syödä mitään kiinteää ennen tätä, koska en tahdo tukehtua mihinkään eikä jogurteista ole aamulla ollut apua.

Fyysiset askareet eivät niinkään lisää väsymystä, mutta auta armias jos pitää oppia jotain uutta. Kovaa ajattelua vaativat jutut aiheuttavat väsymyksen hyvinkin nopeasti. En kadehdi kyllä opiskelijoita, jotka ovat raskaana. Itse en kykenisi... Ehkä tämäkin tästä alkaa helpottaa parin viikon sisällä.

Pitäisi kohta varata aika hammaslääkäriin. Jonot sinne kuitenkin ovat kolmen kuukauden mittaiset vähintäänkin, joten neuvolantäti suositteli soittamaan jo tässä alkuraskauden aikana, vaikka raskaanaolevien hammashoitoa nopeutetaankin jonkin verran.

Viikonloppuna erehdyin menemään keskustelupalstoille lueskelemaan muiden samoilla viikoilla olevien kuulumisia ja siellä sitten oli myös huonoja uutisia, jotka sitten aiheuttivat itselle pienoisen paniikin. "Mitäs jos alkio on ollut kuolleena jo monta viikkoa ja minä en ole tajunnut. Ei minulla kyllä vuotoa ole eikä mitään kipuja ja pahaolokin on, mutta ei sekään mitään takaa...?" Viikonloppuna ei hirveästi ollut pistelyä, mikä sai kuvittelemaan kaikenlaista. Melkein tahtoisin hankkia doplerin, mutta luultavasti säikähtäisin silloinkin, jos en löytäisikään sydänääniä, on kuitenkin aika aikaista löytää niitä vatsan päältä. Ehkä vain odotan sinne ultraan ja olen positiivinen niin kaikki menee hyvin.

Yritän tällä viikolla kirjoittaa "kunnollisen" jutun, mitä olen pyöritellyt päässäni jo jonkin aikaa. Yritän muutenkin aktivoitua hoitamaan kotia. Tänään Immu joutuu eläinlääkäriin implantin laittoa varten. Eipähän enää ole sit pallihirviö. :) Ja kotikin alkaa tuoksua normaalilta...

Ladataan...

Saatiin aika ultraan 12.3.2013 keskussairaalalle. Jänskättää. 

Pahoinvointia ja väsymystä on edelleen.

Napa tuntuu pienentyneen, tai siis se ei ole enää niin syvä kuin ennen. Nyt se on laajentunut ja tullut enemmän pintaan. Huomasin tälläisenkin asian tuossa joku päivä sitten. Hämmennyin.. 

Pääsin ekaa kertaa kahteen viikkoon tänään meidän sarjiskerhon kokoontumiseen. Ens syksynä saadaan ulos uusi julkkari (Helsingin sarjakuvafestareilla viimestään) ja sitä nyt sit alotettiin työstää kukin tavallamme. Aiheena on Väärä numero ja pitää käyttää tyylinä jonkun oman suosikkitaiteilijan tyyliä. Oma suosikkini on JP Ahonen ja hänen työnsä Villimpi Pohjola. Ohessa vähän harjoittelukuvaa tältä päivältä, kun yritän päästä sisälle ihan uuteen tyyliin.. saa nähdä mitä tästä tulee. Jipsu tietää projektista, toivottavasti hän tykkää myös sit lopputuloksesta... 

Ladataan...

Jos vaa'at ovat elämäni ihmisiä niin liljat ovat elämäni kukkia. Tässä muutama esimerkki suosikkikukastani elämässäni.

Lilja (Lilium)

Suosikkikukkani. Sain ihania pinkkejä liljoja S:ltä ystävänpäivälahjaksi. Aamulla hän jo antoi frettiemme kuvista tehdyn Ifolor-seinäkalenterin, kaikki S:n ottamia tietenkin. Itse kun tuota kuvausta nykyään harrastan turhan vähän. Ehkä tämä tästä harjoituksella. Miltä kukkakuva vaikuttaa näin ensi silmäyksellä? Kuvasin sen juuri äsken. Asuntomme on todella tumma, joten mihinkään aikaan päivästä ei ole parasta aikaa kuvata, mutta onneksi kameran säädöt antavat anteeksi huonot olosuhteet aika pitkälle. :) Olisi minulla tietenkin salamakin...

Immu (ACH's Lilium Pardalinum) - Pantterililja

Äidin lellikki ja meidän linssilude. Muita kohtaan hieman arvaamaton, mutta en vaihtaisi tätä kullannuppua keneenkään toiseen. Sattumaa tietenkin, että Immun kasvattajanimi liittyy liljoihin. Immun äiti on Lily-niminen, joten koko katraasta tuli liljan alalajeja.

 

Lilja (Lilla minun antamani lempinimen mukaan)

Kummityttöni. Aivan ihana nöppänä!

 

Lily.fi

Lilystä on tullut lyhyessä ajassa eniten käyttämäni nettisivu. Rakastan tätä yhteisöä ja tätä tunnelmaa, mikä täällä vallitsee. Blogger, wordpress yms. ovat omaan makuuni liian suuria pelikenttiä, joihin yksittäinen blogaaja häviää helposti mielipiteineen (okei, pitää olla hyvä sanomaan asioita, jotta bloggaajana muutenkaan saa osakseen huomiota, oli blogi missä tahansa), mutta Lilyssä pientä kirjoittajaa huomioidaan erilailla. Täällä on helppo tutustua uusiin blogeihin ja löytää samanhenkisiä ihmisiä.

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Ja kiitokset kaikille seuraajilleni! Teitä on jo 20 kpl! (oh wow!!!)

Loppuun vielä kuva Justuksesta (ACH's Kangchenjunga - kolmanneksi korkein vuori maailmassa) Kauniita unia!

Frettikuvat by S

Pages