Ladataan...

Voihan...

Eilen kurkku ja suun limakalvot oli tulessa, oireet alkoivat jo tiistai-iltana ja toivoin että nukkumalla tämä varmaan menee ohi. Eilisen oli muuten kyllä energinen olo, siivosin jopa töiden jälkeen kotona kirjahyllyä nätimpään kuntoon (taas.. miten niitä tavaroita tulee kerättyäkin noille hyllyille..). Tänään pää on ollut täynnä räkää, kurkkuun ei onneksi koske niin paljoa (kiitos Bafucin), mutta aivot eivät kyllä toimi sitten yhtään. Ja yksi veroilmoitus pitäisi täyttää.. deadline  today.

Kuumetta ei ole. Mutta tuntuu kyllä tasan siltä että olisi ja paljon. Yleensä sairastun silloin kun stressi kaikesta helpottaa, mutta nyt ei kyllä ollut se syynä. Ehkä palellutin itseäni jossain kohtaa tiistaina... tiedä näistä..

Tänään suunnataan bussilla Padasjoelle lihapatojen ääreen, mitä ollaan odotettu innolla sitten raskaaksi tulemisen. En ole vielä edes pakannut, mutta toisaalta mitä kaikkea minä nyt itselleni sinne edes tarvitsen.... Kirjan, oloasun ja vaihtovaatteet sekä hammasharjan. Mistä tulikin mieleen, että pitää varmaan vaihtaa hammasharja.

S lupasi laittaa näätien kamat kuntoon nyt päivällä, joten sekin helpottaa.

Tää aamu vaan matelee... Eilen tutustuin muuten Alankomaiden alv-käytäntöihin. Oli muuten pikkaisen hankalaa löytää tietoa niistä asioista, mitkä kuuluvat arvonlisäveron ulkopuolelle siellä (kuten suomessa terveydenhuoltopalvelut tai esiintyvät artistit). Lopulta löysin hyvän pdf:nä asiasta. A job well done.

Hyvää pääsiäisen odotusta kaikille!!

Ladataan...

Reissusta selvinneenä. 

Laitan parin viikon päästä kuvan hienosta cosplaystäni, kunhan kuvat ilmestyvät nettiin valokuvaajalta. 

Perjantai meni pikkuveljen ja hänen poikakaverin kanssa hengatessa ja katsoessa leffoja. Lauantaina heräsin jo kuudelta katsomaan lastenohjelmia ja valmistautumaan cossiin. Aamu menikin sitten puunatessa ja laittaessa yksityiskohtia kasaan. For example piilarit ja peruukki tuli laitettua. Ruskeat silmät eivät ole ehkä minun juttu. Tykkään sinisenharmaista silmistäni eniten. :)

Yhdeltätoista olinkin sitten Finlaysonin alueella sijaitsevalla Siperia-liikekeskuksessa kaikkine tavaroineni odottamassa kavereita, jotta saatiin myyntipöytä kasaan Pienlehtimarssiin. Mukavasti ihmisiä kävi moikkaa ja kyllä jokunen ostikin meidän julkkaria. Päästiin hyvin plussan puolelle, vaikka pöytävuokra oli 10 euroa kahdelta päivältä. :) Tavoite saavutettu. 

Ainakin yksi tunnisti cossini ja pyysi saada ottaa kuvan. Muuten kävinkin sitten ihan kuvauspalvelussa otattamassa kuvan. Olo tuntui hieman vanhalta, kun suurinosa porukasta taisi olla 15-20 vuotiaita... Nooh.. ylitin itseni, kun kerrankin järkkäsin cossin alle kuukaudessa (normaali aika minulla kolme vuotta). 

Myyntipöytiä tuli kierrettyä ja mukaan tarttui seuraavaa:

  • JP Ahonen: Pelinavaus
  • Sanna Ala-Ojala: Ättä ääriolosuhteissa
  • Super Mario Bro:n tähden muotoinen jääkaappimagneetti
  • Kauniita eläinaiheisia postikortteja sekä muuta pientä taidetta

Lisäksi Stockkalta kävin ostamassa suklaata palmusunnuntain kunniaksi. :)

Lauantaina käytiin myöskin syömässä Shanghaissa kiinalaista sekä istuttiin vähän iltaa Plevnassa ja juteltiin JP:n kanssa. Alkoholiton omenasiideri maistui kyllä tosi hyvältä. Puoli vuotta enää.. kyllä se tästä.. :)

Sunnuntaina oltiin taas Pienlehtimarssissa myymässä julkkareitamme. Pojat vahtivat myyntipöytää sillä aikaa, kun kävimme kaverin kanssa kokeilemassa Wacomin Cintig piirtonäyttöä (tahtoo!! kuukauden palkan verran se kustantais...). Tekeleitä voi käydä ihailemassa tuolla. Omani on nro 18 oranssilla pohjalla. Kaveri teki seuraavan susityön. 

Käytiin myös jututtamassa vielä ennen lähtöä JP:tä myyntikojullaan ja oli puhetta jo Helsingin sarjisfestareista ensi syksynä. Toivotteli kovasti onnea ja toivoi, että päästään S:n kanssa mukaan. Puhuivat vähän että poikien pitäisi järkätä varpajaisetkot porukalla. 

Viideltä lähtikin sitten juna takaisin Jyväskylään ja matka sujui mukavasti takaisin. S:ää oli kova ikävä, kun hän jäi tällä kertaa kotiin hoitamaan näätiä.

Paha olo on laantunut jonkin verran. Enää en ihan joka aamu oksenna, varsinkin jos kerkeän ennen puolta kahdeksaa syömään jotain. 

 

Ladataan...

Muutaman tunnin päästä istun junassa matkalla kohti Tamperetta tapahtumaan nimeltään Tampere Kuplii. Laukussa on eilen valmiiksi saatu puku, jota odotan innolla päästä pukemaan päälleni lauantaina ja mahdollisesti myös sunnuntaina (toivottavasti ei ole liian kylmä...valitsen cossit nimittäin aina väärään vuodenaikaan sopivaksi...:DD) Tapaa muita sarjakuvaharrastajia ja pääsee tuh.. eiku sijoittamaan rahansa köyhien taiteilijoiden kätten töihin. 

Vielä tänään on ohjelmassa peruukin tuunaus, pari suikulaa pitää tässä kohta vielä ommella valmiiksi ja pakata.. Ja sitten kolmen aikaan saavun Tampereelle. Joudun odottamaan tosin iltaan asti ennen kuin näen pikkuveljen. No, Tampere Kuplii -sarjakuvatapahtumahan on siellä ollut menossa jo keskiviikosta lähtien, joten ehkä pitää ottaa ohjelmakartta mukaan ja suunnata tapahtuma-alueelle... tai sitten shoppailla ja syödä.. 

Jos muuten Tampereella asuvat blogini lukijat (jos teitä on..:)) tahtoo tavata minut viikonlopun aikana, niin laittakaa viestiä vaikka sähköpostin (Qevnie (at) gmail (piste) com) kautta, niin laitan sit numeroani tai sovitaan treffauspaikka.

Alla kuva eilisillalta, väsyneenä, mekko valmiina. :) Kangas on puuvillatrikoota ja siinä on vuorikangas. Toppi on henkkamaukkaa, kerrankin löysin jotain valmiina, ettei kaikkea itse tarvinnut tehdä alusta alkaen. :)

 

Nähdään Kupliissa!!

Pages