Ladataan...

Phocahispidan Lego-äiti , Eerikan Lego-pariskunta ja Isyyspakkauksen Lego-isi postaukset inspiroivat itseäkin ottamaan kuvia omista legoluomuksista kotoa sekä muista "äidinleluista".

Milanossa vierailin Ferrari-puodissa ja ostin tuliaisiksi itselleni Lego-ferrarit.

Tämän Star Wars koneen hankin joku aika sitten, kun teki mieli koota legoja ja kaikki omat ovat tosiaan vanhempien varastossa (nehän pitää sieltä ennen vauvan tuloa tuoda tänne Jyväskylään, jotta pääsee sit myös Duploilla leikkimään).

Itse tykkään tosi paljon koota legoja ja toivottavasti lapsikin niistä innostuu. Harmittaa, kun nykyään melkein kaikki legot ovat jotain erikoislegoja mitä kaupoissa näkee (Ninjaga, Chima jne..), joissa on enemmän liikkuvia osia kuin laki sallii. Legocity taitaa olla ainut sarja, joka on pysynyt normaalina. Onneksi kotoa tosiaan löytyy omia peruslegoja melkoinen läjä, joten ehkä niistä jotain saa kokoon. Voisin kuvitella myöskin kirppareilla niitä olevan myynnissä, jos vain jaksaa etsiä.

Keräsin nuorena Teeny Weeny Families sarjaa ja minulta nykyään löytyykin kaikki Suomessa myydyt talot sekä suurin osa hahmoista. Muutamia puuttuvia olen Ebaystä yrittänyt metsästää, kuten myös lisähuonekaluja ja -tavaroita. Ehkä pienesti toivon, että jossain vaiheessa saan tyttären, jonka kanssa voin sitten näillä leikkiä vaikka miksipä ei myös poika näistä voisi tykätä.

Aikuisiällä olen hankkinut Sylvanian Families rakennuksia kolme kappaletta sekä hahmoja ja leikkisettejä useampia kymmeniä. Aikomukseni on maalata nuo talot mieleisen värisiksi, kuten aloitin tekemään jo yhdelle taloista aikaisemmin tänä vuonna. Projektissa vain on vähän kestänyt. 

 

Samaa Sylvanian Families sarjaa. Takana koulurakennus

Uusin hankinta. 

Sen lisäksi minulta löytyy animefiguureita suosikkipeleistäni ja sarjoistani. Takana Teeny Weeny Families -sarjan hotelli.

mm. tuo edessä oleva vihreä hiuksinen tyttö (Yotsuba) on ehdoton suosikkini. Figuurin asentoa, käsissä pidettäviä esineitä ja kasvojen ilmettä voi muuttaa.

Pehmoleluja löytyy myös iso läjä. Tässä suosikkejani:  

Särkänniemestä ostettu Yoshi.

Pariisin Disneylandistä ostettu Minni Hiiri.

S:n Cthulhu ja sen ratsuna toimiva mustekala. 

Ladataan...

Meidät ja meidän näädät (Kiivi, Immu ja Justus) tapaa huomenna lauantaina 27.4.2013 Jyväskylän Keljon Faunataresta koko tapahtuman ajan. Pohjois-Suomen Fretit ry ei valitettavasti pääse paikalle Iisalmesta, mutta lupauduin tuuraamaan heitä ja kertomaan freteistä kiinnostuneille ja esittelemään meidän laumaamme. Paikalle pitäisi tulla muitakin frettiomistajia.

Tulkaa tutustumaan ja moikkaamaan, jos satutte Keljon Citymarketissa olemaan. :)

Ladataan...

Uusi sohva ja koristetyynyt. <3

Aluksihan minun piti ostaa se kermanvalkoinen versio, mutta kun se kaupassa ei miellyttänytkään silmää, niin tämä musta käy meille kyllä ihan hyvin. :)

Ja nyt siihen sit niitä koristetyynyjä, kunhan keksisi millaisia kuoseja niihin tahtoisi. Ehdotuksia? Mies tuskin tahtoo toimia koko aikaa selkänojana. ^_^

Vähän alkoi kokoaminen ottamaan paikkoihin. Minä siis kokosin sohvan alusta loppuun, S teki ruokaa. Ei sillä, minä tykkään hirveästi kokoilla asioita - Ikean tuotteet ovat ihan lemppareita, jos vain ohjeista saa selvää!

Vanhempani ovat viikonlopun käymässä, joten tehdään hyvää ruokaa ja äidin kanssa voi höpötellä kaikkia lapsuusjuttuja ja kysellä lisää hänen raskauksista. 

Pages