Ladataan...

Ristiäislahjaksi toivoin siskoltani valokuva-albumia, jotta edes yksi albumi tulisi täytettyä valokuvilla, eikä kaikki kuvat vain roikkuisi tietokoneen kätköissä. No, pitkään me puhuttiin että "pitäisi ja pitäisi teettää kuvia", mutta ei sitten kuitenkaan saatu aikaiseksi. Perjantaina sitten toteutin ainakin ensimmäisen erän tästä Kuvat paperille -projektista. Nyt kaikki 46 vauvavuoden parhainta otosta on kansissa, lisää valikoituu ainakin ristiäisistä ja ensimmäisistä tunneista/päivistä, kunhan taas kerkeää. Puolet albumista on kuitenkin vasta täynnä. Ehkäpä siis siihen samaan albumiin mahtuu myös seuraava vuosikin. :)

Edellisten blogitekstien kuvitukset löytyvät albumin kuvien joukosta. Tässä lisää muistaakseni ennen julkaisemattomia kuvia:

Lälläslää!

Tässä minä mietin tätä elämän menoa.

Leikkipuistossa on vähän jännää.

 

Kuvat Samu Pirinen

 

Onko muilla kuvat paperilla ja oletteko teetättäneet isompia tauluja niistä?

Meitä voi seurata Facebookissa, Blogilistassa, Bloglovin'ssa ja Instagramissa

Ladataan...

Hih... en tainnut vuosi sitten kertaakaan julkaista yhtään imetyskuvaa täällä blogin puolella, mutta nyt tuosta Yle:n uudesta Imettäjät-sarjasta (alkaa YLE TV2:sella 3.11. klo 21) inspiroituneena ajattelin julkaista sen yhden ja ainoan meitsin imetyskuvan. Niin ja olihan tässä kuussa myös imetysviikko. En osallistunut, yllätys yllätys, omasta imetyksen lopettamisesta on nimittäin kohta se 10kk. 

Niin kuin pidempään seuranneet lukijat varmaan tietävät, lopetin imettämisen, koska palasin töihin viime tammikuussa, eikä samaan aikaan imettäminen vain onnistunut, vaikka olisin halunnut. Kaksi kuukautta täysimetin ja joulukuussa aloitimme kokeilemaan korvikkeita imetyksen rinnalla, pitäen silmällä tammikuun töihin paluuta. Nopeasti E hyväksyi tilanteen, alkoi nukkua yöt kokonaan ja enää tisseistä sai hupia vääntelemällä äitiä nänneistä.

Oma ajatukseni oli raskaana ollessa, että imetän ainakin neljä kuukautta, mielellään kuusi, mutta tosiasia oli se, että töihin palaaminen oli jo yksistään kova paikka. En varmaan olisi kestänyt hetkeäkään sitä väsymystä ja imetystä yhtäaikaa. Tein siis vain ja ainoastaan päätöksen jaksamis näkökulmasta. Maitoa tuli heti alusta asti hyvin, eikä imettäminen sattunut missään vaiheessa. Pidin siitä. Jos koskaan saamme toisen ja pystyn silloin jäämään kotiin, tahdon yrittää imettää ainakin suositusajat.

E ei muuten ole ollut vielä kertaakaan (kop kop) sairaana eikä allergioita ole tiedossa, joten meidän kohdalla myytti koko ajan sairastelevasta korvikelapsesta on ainakin kumottu. 

Pages