Ladataan...
Simple year

Koottuna viimeisen puolen vuoden aikana testatut hiustuotteet. Osa on ostettu kampaajani suosituksesta, osa Sokoksen hiuspäivien alesta ja osa ihan vain Kicksistä.

 

Tigin Bed Head muotoiluvaahto (violetti keskellä) tuo runsaasti volyymia ja jättää hiuksen aavistuksen karkeaksi. Omaan hieman luonnonkiharat hiukseen ei ole paras vaihtoehto, mutta uskoisin toimivan suorissa hiuksissa paremmin.

 

Balmainin lämpösuoja oli Sokoksen hiuspäiviltä ostettu tuote, jota ajattelin testata GHDn alle. Omille hiuksille tuote ei oikein toimi enkä pitänyt juurikaan myöskään tuoksusta.

Toisena oikealla on myös hoitoaine minkä ostin hätäpaniikissa Kicksistä. Tuote toimii ihan kivasti ja on selkeästi hoitava tuote, joka sopii todella kuiville hiuksille, muttei itselle ollut kovinkaan hyvä vaihtoehto, mutta menettelee. Luulisin toimivan hyvin todella käsitellyistä hiuksissa (?). Kicksistä on myös heidän oman tuotemerkin hopeashampoo, jossa mielestäni on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Ei ole ihan yhtä tanakka hopeashampoo kuin Fudgen tai Murphyn shampoot, mutta hintalaatusuhde on erinomainen ja tuote jättää hiuksiin hyvän kiillon. Hopeointi on myös hieman kevyempi. 

 

Murphyn blonde angel sarja on ollut itselle toimiva ja hyvä combo. Hius on pesun jälkeen ryhdikäs ja hopeashampoo pitää värin hyvänä.  Murphylta on myös syväpuhdistava shampoo (vihreä purkki), jota olen käyttänyt n. kerran kolmessa viikossa sillä se on todella tuhti syväpuhdistava. En suosittele sillä pesemistä ainakaan ennen mitään tärkeitä menoja, koska hius on todella haastava laittaa pesun jälkeen koska on niin puhdas.

Moroccanoilin siloittava muotoilusuihke on ollut aivan pelastus ja ollut säännöllisessä käytössä. Helpottaa kammattavuutta ja tuo lisää kiiltoa.

 

Uusimpana testissä on olleet nyt myös Kevin Murphyn Bodymass (kuvassa vasemmalla) sekä Elevenin Miracle Hait treatment. Näistä jälkimmäinen on ihan mieletön hoitotuote lämpösuojalla. Bodymass taas on myös hoito ja muotoilusuihke ja sekin ollut ihan toimiva, muttei kuitenkaan mikään varsinainen ihastus.

 

 

Tässä vielä kuvassa ympäri vuoden käytössä olevat Tigin Bead Head blondatuille hiuksille olevat isot pumppupullot, joista olen pitkään digannut kovasti koska ovat riittoisia ja näitä löytää aina välillä tarjouksesta järkyttävän halvalla kun vain pitää silmät auki (n. 15 eurolla monissa paikoissa). Silloin tällöin tulee niiden osalta siis myös täydennettyä varastoa. Toinen oma suosikki on vuodesta toiseen myös Lorealin color sarjan hoitoaine, joka jättää hiukset ihanan sileiksi ja kiiltäviksi.

Toivottavasti näistä on teille apua kun etsitte sopivia hiustuotteita.

Kaikki tuotteet siis itse ostettu, maksettu ja testattu.

 

Ladataan...

Ladataan...
Simple year

Joululahjametsästyksessä löysin saippua fanina nämä aivan ihanat saippuat yllättävää kyllä Ninja-kaupasta hintaan 4,90euroa kappale. Niin kauniit ja ihanat kuoret ja muovinkin läpi tuli ihanaakin ihanampi tuoksu.

Googletettuani huomasin, että näitä saakin osoitteesta bomb.fi jos joku muukin on kiinnostunut. Nämä siis itse ostettu ja ei mitään yhteistyötä kyseisen firman kanssa.

Aivan täydellistä. Saippuafani kuittaa.

Pages