AIKAA ITSELLENI

Mä oon aina ihaillut naisellisuutta. Kadotin sen tunteen vain jonnekin maailmaan, kunnes taas löysin sen, palatessani kaiken juurelle.

Aika hassua, sillä suurimmalla osalla asia on varmaan toisinpäin, että yksinkertaistaessa meikeistä luovutaan, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni minä laminoin kulmani, ostin luomiväriä ja haluan opetella paremmin ehostautumaan. Enkä tarkoita kuitenkaan päivittäistä laittautumista, mutta että meikkaan suureellisemmin silloin, kun oikeasti haluan laittautua ja koen siitä silloin voimaantumista.

Toki tämä ei mitenkään ristiriidassa yksinkertaistamisen kanssa olekaan. Ensinnäkään en halua määritellä itseäni mihinkään kuplaan, kriteeristöön, millainen pitäisi olla, mutta ylipäätänsä ideologiassa ei ole kyse kaiken minimoimisesta minimiin, vaan juurikin tilan luomisesta niille asioille, joilla on merkitystä ja jotka ehkä muuten ovat kadonneet elämän jalkoihin. Kyseessä onkin sellainen asia, jolle minä luon elämässäni mielelläni lisää tilaa.

En toki halua määrittää naisellisuutta meikkaamiseen, sillä kyse on ennen kaikkea tunteesta, joka on henkilökohtainen, jokaisen oma voimavara, mistä tuota tunnetta kokee. Mulla se sattuu ilmenemään nyt näin ja koen siitä iloa. Laittautumisesta, ihan itseäni varten. Itsestäni huolehtimisesta, ihan itseäni varten. Olenkin löytänyt aivan uusia tapoja ilmentää sitä, itsestäni ja kehostani huolehtimalla. Lempeästi, pehmeästi, toisinaan sitten enemmän laittautumalla, ehostautumalla.

Sillä ennen kaikkea mulla on sille jälleen aikaa ja jaksamista.

Aikaa ja jaksamista antaa huomiota ihan itselleni,

itseäni varten.

Viimeksi:

MINÄ, JOKA PALASI

Lue myös:

NIITÄ YKSINKERTAISIA ASIOITA

AJAN MÄÄRÄ ON RAJALLINEN – VALITSE SIIS TARKOIN MIHIN SEN HALUAT KÄYTTÄÄ

YKSINKERTAISTA IHONHOITOA

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *