ARJEN YKSINKERTAISTA KAUNEUTTA

On taas aika hyggeillä.

Ja mikä tuokaan sen parempaa yksinkertaista iloa kuin pimeys ulkona, hämärä valaistus sisällä, kynttilät, hiljaisuus ja hyvän ruuan tuoksu.

Yksinkertaista.

Liian yksinkertaista meidän monimutkaiseen maailmaan?

Mutta kuitenkin niin paljon sisäistä lämpöä tuovaa. Ihan tuosta noin, hetkessä, ei huomenna tai jossain toisessa ulottuvuudessa. Tänään. Miksi sivuutamme arjen tuoman yksinkertaisen nautinnon?

Elämme nykyään valtavia unelmia varten. Reppureissua, rikastumista, somejulkisuutta, uutta hienoa kotia. Samalla unohtaen katsoa elämän joka päiväistä hyvyyttä, vaikka asiat eivät sulje toisiaan edes alun alkaenkaan pois. Silti pidämme noista toista täysin itsestään selvänä, sivuutettavana. Tiellä olevana. Jopa liian vaivalloisena, vaikka mitään sen helpompaa ei olekaan, kuin himmentää valot, sulkea ruudut, nostaa kynttilä ruokapöydälle ja vain syödä yhdessä.

Kuluva ajanjakso on parasta aikaa yksinkertaisen ilon herättelyyn itsestä. Sillä juuri nyt on hyvä leikitellä valoilla ja varjoilla. Herätellä läsnäoloa tunnelmalla. Antaa sen rauhoittua, auttaa sitä astumaan tähän hetkeen. Pysähtymään.

Ja siten tuntemaan hetken yksinkertaista kauneutta.

Viimeksi:

MAKSAISITKO KÄMPPÄKAVERISI PUOLESTA VUOKRAA?

Lue myös:

PÄIVÄN AJATUS ONNELLISUUDESTA

MISTÄ SINÄ OLET KIITOLLINEN?

POSITIIVISUUDELLA

hyvinvointi mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *