MIELESSÄ TÄNÄÄN – SYKSY, NORMAALI JA ROKOTTEET

Sain itseni eräänä päivänä jo kiinni syksystä.

Kuinka kaipaankaan sitä ensimmäisen kirpeän, mutta aurinkoisen syysaamun tunnetta.

Ja pohdin, oonko mä lopulta ollenkaan kesäihmisiä, vaikka yritän omata sen itsepintaisen suomalaisidentiteetin: kesästä kuuluu nauttia, lämmöstä haaveilla ja kylmästä paasata.

Odotan mä silti vielä kesää. Kesän bucket listiä. Se on tosin enää aika lyhyt, sillä kuroin sitä heti kesän alkuun kiinni. Haaveissani näen itseni silti vielä piknikillä, toisen kerran juhlin aamuun, loppukesästä istun rannalle katsomaan auringonlaskua keskustellen syvällisiä, teen kaikkea suunnittelematonta.

En muista, koska olisin ollut näin energinen. Liekö koskaan. Jotakin on siis tullut tehtyä viime aikoina elämässä oikein.

Ootko muuten hoksannut, kuinka tähän uuteen normaaliin on jo tottunut? Ettei sitä vanhaa elämää enää edes muista. Kuinka sen tunne on haalistunut. Ja siihen jopa pelkää palata. Olo on epäuskoinen, eikä tilanteeseen edes tiedä, miten suhtautua.

Että yhtäkkiä vain alkaisi taas olemaan jotakin, mitä on joskus ollut.

Hullua tunteiden ristiriitaa.

Oon viimeaikoina myös pähkäillyt, pitäisikö mun kirjoittaa jotakin koronarokotteiden puolesta. Koen siitä jollakin tavalla vastuuta, vaikkei mun kirjoittamana sitä kovin moni lukisikaan.

Ehkä silti vähän auttaa pähkäilemään sitä pelkoa, mitä osa varmasti tuntee.

Asiassa on ennen kaikkea kyse siitä, mihin huomionsa kiinnittää. Hyvään puoleen vai pahaan. Kaikilla lääkeaineillakin on mahdollisia sivuvaikutuksia, jopa pelkät e-pillerit sisältävät kohonneen riskin laskimotukoksiin. Silti lukuisat ihmiset käyttävät niitä ilman pelkoa, sillä huomio on vain aineen tuomassa positiivisuudessa. Nyt huomio on lähes ainoastaan negatiivisuudessa ja omassa navassa: minulle voidaan tahtoa pahaa – eikä nähdä sitä kaikkea mahdollista hyvää.

Maailmassa jossa vedetään myös tupakkaa, alkoholia, juodaan virvoitusjuomia hermomyrkyllä ja syödään karsinogeenejä.

Kaikenlaista pahaa.

En ylipäätänsä usko, että viranomaisilla on varaa ottaa riskejä terveydellisten asioiden suhteen. Eihän kukaan sen jälkeen voisi luottaa enää kehenkään. Koko maailma menisi rikki.

Siis ei vaan pikkasen vaan täysin.

Narkolepsia kakkosen jälkeen kukaan ei enää koskaan luottaisi kehenkään. Varsinkaan niihin viranomaisiin.

Mä en oikeastaan usko, että nuorempien kohdalla kyse edes välttämättä on tällaisesta pelosta, vaan ennemminkin saamattomuudesta. Saamattomuus taas on itsekästä. Ettei sillä omalla valinnalla olisi merkitystä.

Harva ehkä on kokenut rajoituksia lukuun ottamatta miten tauti vaikuttaa. Ei sitä vasten jakseta silloin nähdä vaivaa. Niin kuin jaksaisi nähdä vaivaa niiden epäeettisten olojenkaan puolesta.

Fakta silti on, että tauti on olemassa. Mä olen nähnyt lukemattomia ihmisiä taudin kanssa. Miltä ne keuhkot sen taudin kanssa näyttävät. Kun se ei olekaan se pikku flunssa, johon varmaan suurin osa tuudittautuu.

Hirveästi kiinnostaisi myös paneutua näihin salaliittoteorioihin. Päätän jakaa niille kuitenkin vain yhden ajatuksen: kuka on se joku, joka olisi näiden päätösten takana, että meille kaikille aiheutetaan pahaa? Oli se syövän (eikö ole sama antaa meidän kuolla koronaan pois kuin aiheuttaa jokin tauti joka vie ehkä vuosien päästä?), hedelmättömyyden (tarvitaanko sellaista kun syntyvyys on muutenkin etenkin länsimaissa laskussa?) tai mikrosirun (kun muutenkin ihan jo käytössä olevan teknologian kautta meitä voidaan hyvin pitkälle seurata ja analysoida?) kautta.

Ainoa mikä mua huolettaa on se, että vaikka Suomi on lähellä 70% rokotekattavuutta, muu maailma ei.

Miten maailma voi normalisoitua ennen kuin se mahdollistetaan kaikille?

Viimeksi:

TYÖN TEHOKKUUDESTA JA SEN KANNATTAVUUDESTA

Lue myös:

MIKSI VALITSEN YKSINKERTAISTAMISEN – YHÄ UUDELLEEN?

MIKSI TEEMME VÄÄRIÄ TEKOJA, VAIKKA TIEDÄMME OIKEAT?

MUUTOS LUO YMPÄRILLEEN MUUTOSTA

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Vielä edelliseen kommenttiin liittyen. Unohtui mainita, että tämä ”rokote” on täysin kokeellinen. Sillä on ”pandemia” -ajan hätämyyntilupa. Kokeet päättyvät vasta 2023. Se ei siis ole valmis lähimainkaan. Kaikki ”rokotteen” ottavat ovat siis osa massiivista ihmiskoetta. Tähän asti yksikään Mrna – piikki ei ole saanut myyntilupaa, mm. Koska kaikki koe-eläimet ovat kuolleet kokeissa.
    Toinen asia. Tämä piikki ei anna sinulle immuniteettia. Se voi MAHDOLLISESTI lievittää oireita mikäli satut pöpön saamaan. Valtaosalla oireet ovat muutenkin lieviä ja nuorilla ei ole edes MAINITTAVAA uhkaa sairastua mihinkään vakavampaan. Eli piikin jälkeenkin voit sairastua itse ja myös levittää pöpöä eteenpäin.

    Yt. Sanna

  2. Hei!
    Olen seurannut blogiasi alusta saakka. Nyt valitetettavasti sanon sinulle kiitos ja hyvästi. Tämä rokotemainoksesi oli järkyttävä. Toivottavasti sinulle ei sentään maksettu siitä. Tämä ”rokote” ei ensinnäkään ole rokote, vaan geenimanipulointia. Se siis muuttaa ihmisen sisältäpäin aivan muuksi. Ihmisestä tulee GMO -ihminen. Se on jo tähän mennessä aiheuttanut järkyttävän määrän kuolemia, vammautumisia, keskenmenoja, imeväisten kuolemia. Mikään aiempi piikki ei ole ikinä tehnyt mitään vastaavaa. Ei koskaan. Mitä rokotetuille tapahtuu tulevaisuudessa, sen tietää vain Jumala. Voit tutustua haittavaikutusilmoituksiin esim. Fimean ja VAERSin sivuilla. Ja täytyy muistaa, että siellä on vain pieni osa todellisuudesta. Esim. VAERS sanoo, että heille tulevat ilmoitukset ovat vain ehkä prosentin luokkaa tapahtuneista haittavaikutuksista. On naiivia kuvitella, että hallitukset ja Big Pharma haluaisivat meidän parastamme. Seuraa rahaa niin tiedät mistä on kysymys. Koko korona”pandemia” on ollut suunniteltu ja valmiina jo vuosia. Todisteita on alkanut tulemaan julkisuuteen yhä enemmän. Mutta älä katso Googlesta vaan esim. Duck duck go:sta. Google on rahavaltiaiden ylläpitämä ja sensuroima. Suosittelen lämpimästi tutustumaan esim. Digitalwarriorproductions – sivustoon. He keräävät koronaan liittyviä juttuja ympäri maailmaa. Olet selvästikin valtamedian ja THL:n sokaisema. Luultavasti olet myös hyvin koulutettu. Tiesitkö, että koulumme on suunniteltu aivopesemään meistä kunnon kansalaisia, jotka eivät kyseenalaista mitään ylhäältä annettuja määräyksiä? Maailma on muuttumassa hurjaa vauhtia, ihmiskunnassa on menossa The Great Awakening. Vanhat valtarakenteet tulevat sortumaan ja piilossa olleet vuosisatoja vanhat valheet tulevat päivänvaloon. Uskotko, että meille kerrottu ihmiskunnan historia on totta? Minäkin uskoin vielä vähän aikaa sitten. En usko enää. Ainoa mihin uskon enää, on se, että elämämme on Luojan sylissä ja siihen tahoon voi luottaa 100%. Muuten koko tämä matriisi missä elämme, on ahneiden ja vallanhimoisten ihmisten luomaa. Luoja antoi meille immuniteetin ja ikioman DNA:mme. Aion jatkossakin huolehtia niistä hellästi ja rakastavasti. En pelkää tautia, jonka selviytymisprosentti on lähes 100%. Toivon sinulle onnea valitsemallasi tiellä. Siunausta sinulle päivääsi ja hyvää kesää.
    Yt. Sanna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *