MIKSI PITÄÄ KOKO AJAN MUUTTUA?

Viimeaikoina oloni on ollut hyvin levoton.

Tasaisuus on käynyt ahdistamaan. Haluaisin hirveästi suunnata jonnekin, mutten oikein varmasti tiedä minne. Tai oikeastaan tietäisin, mutta vallitsevassa tilanteessa en pysty.

Sen rinnalle on tullut uusia ajatuksia, joista en taas tiedä, haluanko muutosta vain muutoksen vuoksi. Tuo muutos on kuitenkin niin pysyvä ja myös muihin vaikuttava, että sellaisen tekeminen pelottaa. Olenko siis varma, että haluan sitä oikeasti vai vain muuttuakseni, koska en voi juuri nyt muuttua siten kuin varmasti haluaisin?

On hirveän vaikeaa vain olla. Eläminen päivästä toiseen samalla tavalla saa oloni voimattomaksi. Rauhattomaksi. Kaikki on hyvin, mutta paikoillaan olo tuntuu väärältä. Jokin ei täsmää. Miksi? Vai voiko kaikki sittenkään edes olla hyvin, jos kerran sitä muutosta niin kaipaa?

Tarvitseeko minuuden muuttuminen muutosta? Kokeeko se olevansa jumissa kun se ei pääse liikkeelle, eikä ehkä siksi koe kehitystä? Voinko siis edes koskaan olla täysin paikoillani? Sillä minusta tuntuu, että minuus muuttuu selkeitten juuri silloin, kun tekee jotakin tavallisuudesta poikkeavaa – poistuu mukavuusalueelta.

Onko normaalia kaivata koko ajan muutosta?

Vai onko minussa jotakin vialla, jota pitäisi korjata?

Viimeksi:

VASTAAKO TÄMÄN PÄIVÄN YHTEISKUNTA YKSILÖN TARPEISIIN?

Lue myös:

TERVETULOA SYKSY

MÄ HALUAN VAIN LÄHTEÄ

ELÄMINEN AUTOMATISOITUJEN TAPOJEN IMUSSA (JA SEN ULKOPUOLELLA)

ONKO ITSENSÄ ETSIMINEN ELÄMÄN SUURIN HUIJAUS?

Kommentit (9)
  1. Em / Wake up - elämä kutsuu
    11.9.2020, 21:29

    Mä olen ollut aina levoton sielu. Aina janonnut jotain (ulkoista) muutosta, mutta nyt olen saanut kiinni huomiosta, että muuttua voi sisäisestikin ja sen muutoksen huomaaminen ja seuraaminen, jos mikä on palkitsevaa! Toki aina se sisäinen muutos ei korvaa ulkoisten tekijöiden muuttumista, mutta voi osittain rauhoittaa levottomuutta, tai jos ei, niin ainakin antaa lisää iloa 🙂

    1. Oikeastaan uskon, että oikeasti niillä ulkoisilla välineellisesti hakee sitä sisäistäkin muutosta. Vaikkei sitä aina itse ymmärrä tai pysty näkemään.

  2. Sul oli postaus sun vaatekaapista js siellä oli se 44 kpl. Olisi kiva kuulla sun ulkovaatteista myös, kutrn takit ja kengät

    1. Ihanaa kun laitatte näitä ideoita! Tääkin meni kyllä tulevien postausten listalle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *