OMA HIUSVÄRI JA MUUT HIUSTENHOITORUTIININI

Värjäsin hiukseni viimeksi syksyllä 2019. Tuosta on kohta puolitoista vuotta. Tänään huomasin, etten enää löydä sitä rajaa, mikä merkitsi oman ja värjätyn hiuksen.

En ole koskaan halunnut muuntaa hiuksiani radikaalisti. Lähinnä tummensinkin niitä vain siksi, että hiuksia nyt vain kuuluu värjätä. Muokata. Vaikka edes vain vähän tummemmaksi.

Mutta kun en enää keksinyt värjäämiselle parempaa syytä, päätin luopua siitä. Luopua parin kuukauden välisestä stressistä, kun oma väri alkaa työntyä päälle. Elämän sovittamisesta sen mukaan. Ihan vain yhdestä turhasta huolehdittavasta asiasta muiden joukossa.

Ja olen ollut koko tämän ajan ihan äärettömän tyytyväinen.

Hiusten latvat käyn leikkaamassa kahdesti tai kolmesti vuodessa. Lyhennän latvat hartiatasolle ja annan niiden kasvaa ehkä noin kymmenisen senttiä, kunnes alkaa tuntua, että latvat painavat niin että koko hius lässähtää. Minusta lyhyemmällä pituudella hius on helpompaa pitää tuuheampana, jolloin taas vältyn yleisesti muotoilutuotteiden käytöltä (juhlia lukuun ottamatta).

Muuten huolehdin hiuksistani pesemällä niitä palashampoolla sekä käyttämällä hoitoaineen sijasta hiushuuhteena tai -suihkeena omenaviinietikan ja veden sekoitusta.

Viimeksi:

KENELLE YKSINKERTAISEMPI ELÄMÄ SOPII?

Lue myös:

MIKSI SULLA ON NOIN ISO REPPU?

7 ASIAA MITÄ OPIN RAIVATESSANI VAATEKAAPPIANI

MITÄ KOTI PUHUU?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *