ONNELLISUUTTA ON KYKY NAUTTIA VÄHEMMÄSTÄ

Olemme jumissa ajattelutavassa, että vain enemmällä saavutamme onnellisuutta. Olemalla itse enemmän jotakin. Tekemällä enemmän. Omistamalla enemmän. Odotamme, että enemmän jotakin tekee meistä parempia ja eheämpiä. Ja siten lopulta onnellisia.

Olemme unohtaneet kyvyn tuntea kiitollisuutta, kun elämme yltäkylläisyydessä. Sillä kun meillä on liikaa kaikkea, pidämme asioita itsestäänselvyyksinä. Kun emme tunne kiitollisuutta, olemme tyytymättömiä. Tyytymättömyys taas tekee onnettomaksi. Sillä onnea ei tuokaan enää tavallinen arki, vaan kaikki oheistoiminta sen ympärillä. Tarvitsemme enempää tunteaksemme taas kiitollisuutta. Onni löytyy arjen ulkopuolella.

Samassa hetkessä, juuri nyt, voit löytää onnellisuuden. Ymmärtämällä, että onnellisuus ei löydy enemmästä. Onni on sinussa.

Ihan olemisessa. Hengittämisessä. Elämisessä. Kodissa. Siitä mitä näet ympärilläsi. Läheisissäsi. Merkityksellisyydessä.

Onnellisuuden avain onkin siinä, kuinka kykenee nauttimaan vähemmästä. Kykeneekö nauttimaan arjesta ja sen sisällöstä vai tarvitseeko ympärilleen enempää. Sillä enemmän tavoittelu on loputon suo tarvottavaksi. Enempi ei tyydyty. Koskaan.

Tänään yksinkertaista iloa minulle toivat:

Ruusut

Ikkunasta ulos tuijottelu

Kaunis taivas

Värit

Valo

Ihmisten havainnointi

Tee

Ja juustokakku

Viimeksi:

KEHTAATKO MYÖNTÄÄ OLEVASI YKSINÄINEN?

Lue myös:

MISTÄ SINÄ OLET KIITOLLINEN?

PAINA RESET NAPPIA – JA UUDELLEEN OHJELMOI ITSESI

ELÄTKÖ SELLAISTA ELÄMÄÄ KUIN HALUAISIT?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *