POSITIIVISUUDELLA

Tänään mietin aika tylsiä. Sillä on tylsää miettiä ja kertoa itsestään selvältä tuntuvia asioita, jotka eivät kuitenkaan ole sitä. Se on itsestään selvä asia, joka ei ole itsestään selvä mielelle.

Olen löytänyt viimeisen vuoden aikana itsestäni jonkin erityisen positiivisuuden voiman. Sellaisen voiman, jonka pystyn kytkemään itsessäni päälle, ilman mitään sen kummempaa. Saan sen päälle istuessani tässä ikkunan vieressä ruokapöydällä. Loikoillessani sohvalla ja katsoessani valon laskeutumista huoneiston nurkkiin. Tähyillessäni parvekkeelta kaukaisuuteen. Miettiessäni sitä. Ihan vain ollessani ja hengittäessäni. Tekemättä yhtikäs mitään.

Ei tämä voima ihan joka kerta tule, edes kutsuttuna. Jos olen rättiväsynyt, sitä on turhaa odottaa ennen päiväunia. Tai ennen kuin mieli pääse asettumaan aloilleen hetken täydellisen tekemättömyyden jälkeen. Välillä kuitenkin tuntuu, että se tulee ihan naurettavan helposti. Kuitenkin yllättäen ja vähän odottamatta.

Tuo voima tuntuu sisällä lämpönä. Tunteena, että kaikki on vain niin hyvin, vaikken edes tiedä erityistä syytä, että miksi. Täytyykö kaikelle olla aina syy?

Löydettyäni sen voiman, haluan vaalia sitä lisää. Kaapata sitä mukaani ja jakaa sitä myös tuntemattomille. Lisätä siihen pyyteetöntä ystävällisyyttä sinne, missä sitä ei ole. Ruokkia ja kasvattaa tuota voimaa.

Uskon, että tämä on viiden asian summaatio

Vapautuminen enimmästä turhasta (tavarat, tekemiset, ruutu-aika, odotukset ja paineet)

läsnäolo- ja kiitollisuusharjoitukset

Asioiden mietiskely ja kirjaaminen ylös sekä sen myötä oivallukset

Tietoisuuden kasvaminen

Hetkellisyyden lisääntyminen

Viimeksi:

TARVITSEMMEKO KÄRSIMYSTÄ?

Lue myös:

7 ARKISTA ASIAA, JOISTA SAAN MIELIHYVÄÄ

MISTÄ SINÄ OLET KIITOLLINEN?

5 MINUUTIN KIIRE

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *