Rohkelikon päiväkirjat, osa 2

Hyvää sunnuntaita! En oo vähään aikaan kirjottanu tänne mitään, joten nyt olis sen aika♡ Mä yritän kirjoittaa vähintään yhen postauksen viikossa,yleensä viikonloppuna, koska sillon mulla olis aikaa.

Tää olis nyt toinen osa Rohkelikon päiväkirjoille, ja tän osan aiheena on mun lempihahmot.

Mun lempi Potterhahmot on varmaan Kalkaros ja Ron. Ai miks? No, sen takia että Kalkaroksen menneisyys on niin kiinnostava ja mun mielestä Severus oli nuorempana tosi symppis :3 Muistellaan siis rakkaudella Alan Rickmania, se hoiti roolinsa täydellisesti.<3  Ron  on taas ihana, koska joo, sekin on symppis:3 ja se tekee asioita rohkeesti, vaikka muut haukkuis ja vähättelis. Ja mä ja Ron ollaan molemmat punapäitä!

Ennen mun lempihahmot oli ehottomasti Fred ja George, mutta ei enään… Vaikka ne on heti toisella sijalla .♡ Niiden luonteet on niin ihania ja se, miten paljon ne välittää toisistaan on niin koskettavaa…

-ARE YOU OKAY, FREDDIE?

-YEAH.

-ME TOO.

(mun yks lempi laini Harry Potterista)

Sitten on tää Golden trio, eli Harry, Ron ja Hermione. Ite en oo koskaan Harrysta ja Hermionesta ihan super paljon tykänny (oon pahoillani,) vaikka on ne kummatkin tosi ihania. Kuitenkin Ron, mistä mä äsken jo kirjotin, on mun lempihahmo Severuksen lisäksi.

Kuka on sun lempi HP-hahmo? Pistä ♡ jos tykkäsit, nähdään ens postauksessa!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *